LÁZÁR: MINDEN DEVIZAHITELES JOBB HELYZETBE KERÜLT

LÁZÁR: MINDEN DEVIZAHITELES JOBB HELYZETBE KERÜLT.

LÁZÁR: MINDEN DEVIZAHITELES JOBB HELYZETBE KERÜLT

A kormány szerint minden devizahiteles jobb helyzetbe került, mint az elszámolás előtt volt. [cn-social-icon]

Figyelem! Az oldal alján szavazat formájában elmondhatod a véleményed Lázár János kijelentésével kapcsolatban.

Lázár János kancelláriaminiszter közölte: adataik szerint 750 milliárd forintot kaptak vissza eddig az adósok, további 250 milliárd forint elszámolása pedig folyamatban van.

A politikus szerint ugyanakkor a hitelesek ügye nincs lezárva, a következő években növelnék az eszközkezelő forrásait és rövidesen a parlament elé kerül a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslat.A devizahiteles-elszámolás jobb helyzetet teremtett, az új törvény jobb helyzetet teremtett mindenki esetében, mint amilyen helyzetben a törvény elfogadása előtt voltak.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
Varga-Damm Andrea bankjogász a Magyarország élőben stúdiójában azonban kifejtette: a devizahitelesek 67 százaléka fizet többet az elszámolás után. Ezt a riportot IDE KATTINTVA tekintheted meg! 

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM