LÁZÁR: MINDEN DEVIZAHITELES JOBB HELYZETBE KERÜLT

LÁZÁR: MINDEN DEVIZAHITELES JOBB HELYZETBE KERÜLT.

LÁZÁR: MINDEN DEVIZAHITELES JOBB HELYZETBE KERÜLT

A kormány szerint minden devizahiteles jobb helyzetbe került, mint az elszámolás előtt volt. [cn-social-icon]

Figyelem! Az oldal alján szavazat formájában elmondhatod a véleményed Lázár János kijelentésével kapcsolatban.

Lázár János kancelláriaminiszter közölte: adataik szerint 750 milliárd forintot kaptak vissza eddig az adósok, további 250 milliárd forint elszámolása pedig folyamatban van.

loading...

A politikus szerint ugyanakkor a hitelesek ügye nincs lezárva, a következő években növelnék az eszközkezelő forrásait és rövidesen a parlament elé kerül a családi csődvédelemről szóló törvényjavaslat.A devizahiteles-elszámolás jobb helyzetet teremtett, az új törvény jobb helyzetet teremtett mindenki esetében, mint amilyen helyzetben a törvény elfogadása előtt voltak.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.
Varga-Damm Andrea bankjogász a Magyarország élőben stúdiójában azonban kifejtette: a devizahitelesek 67 százaléka fizet többet az elszámolás után. Ezt a riportot IDE KATTINTVA tekintheted meg! 

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAK! HAMAROSAN FONTOS LEHET - SÉRELEMDÍJ.
DEVIZAKÁROSULTAK! HAMAROSAN FONTOS LEHET – SÉRELEMDÍJ

DEVIZAKÁROSULTAK! HAMAROSAN FONTOS LEHET - SÉRELEMDÍJ Egy korábbi cikkünkben már közreadtuk Dr. Szabó V.László ügyvéd írását, amely a témával foglalkozott....

CSIKÁSZ LEVENTE – GONDOLATOK AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG HATÁROZATA KAPCSÁN.
CSIKÁSZ LEVENTE – GONDOLATOK AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG HATÁROZATA KAPCSÁN

Gondolataim a friss III/773/2015. AB határozat kapcsán Átfutottam a határozat indokolását és különösen tetszett benne az alábbi rész: [cn-social-icon] III/15.: "Az...

Close