Pénzügyi vágóhídra terelt devizakárosultak egészsége már romokban hever

devizahitel, ügyvéd, végrehajtás, pénzügyi, Dr. Szabó V. László ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll

Pénzügyi vágóhídra terelt devizakárosultak egészsége már romokban hever

Dr. Szabó V. László ügyvéd – Ez a gyilkos gépezet azután összehangoltan a vágóhídra terelte a pénzügyi ismeretekkel – főleg kockázatelemzési ismeretekkel – nem rendelkező hitelfelvevőket.

A banknál is tudják, hogy a hosszútávú stressz gyilkol.

A bíróságokon is tudják, hogy az érvényessé nyilvánítás meghosszabbítja a szorongás időszakát és ez káros az emberi szervezetre.
A kormány is tudja, hogy  létbizonytalanság felőrli az idegeket, az ereket.
Mindezt egy pénzügyi csalás miatt.Mert abban az esetben ha minden hitelfelvételkor az adós szájába rágták volna, hogy nagy valószínűséggel bele fog dögleni, nem csak ő de még a gyereke is a hitelbe és ennek ellenére felveszi a kölcsönt akkor csak magát okolhatta volna.

De a  megtévesztés, az elhallgatás, a félretájékoztatás, a veszélyérzet bagatellizálása, a homályos kétértelmű megfogalmazás miatt emberek százezreinek egészsége romokban hever.

Érdemes lenne egy olyan átfogó tanulmányt készíteni, hogy a devizaadósok egészségromlása milyen adatokat mutat.

Az egy nagyon szomorú dolog, hogy a megválasztott vezetők  nem mentik meg a népet pedig az országgyűlésben a miniszterelnök mondta ki, hogy a bankok becsapták az embereket.

Az még szomorúbb,hogy a bankok eladják a hiénáknak a követeléseket akik az utolsó fillért , az utolsó egészséges szívdobbanást is kifacsarják az adósból.
Az is kétségbeejtő, hogy létrejöttek az adósok nyomorát kihasználó "megmentő" cégek akik a banktól kapják a jutalékot.

De a leghitványabbak azok akik fiktív profilokkal, álneveken különböző közösségi fórumokba írogatnak és lebeszélik az adósokat arról, hogy saját kezükbe vegyék a sorsukat.
Azért kelnek fel minden reggel, hogy bejegyzések alá fizetett kommenteket írjanak és elbizonytalanítsák a bajban lévő embereket.

Az ilyenek általában a bankokkal kötött alkut teljesítik, a hiteleik elengedése fejében végzik a bomlasztó tevékenységüket.
Rosszabbak mint a hiénák.

Azt hangoztatják, hogy nem szabad perelni mert a per csak lehúzás.
A peres eljárás fölösleges.
Nem létező általános kártalanítást emlegetnek úgy, hogy még az alapvető feltételekkel sincsenek tisztában.

Ezek pondrók nem törődnek a sok százezer ember egészségével, a minden nappal kevesebb életükkel, az egyetlen lehetséges megmentő utat akarják elvenni az adóstól úgy, hogy mindezt júdás-pénzért csinálják, mert a bank futni hagyta őket.
Saját sorstársaik vérében gázolnak, saját sorstársaik megbetegítése árán kerülnek ki a a hitelből.

Azért kelnek fel reggel, hogy végigjárják a devizás facebook bejegyzéseket, csoportokat és ahol a bankra nézve veszélyes jelenségeket látnak ahhoz odapiszkítsanak, elvegyék az emberek elszántságát, tenni akarását.

"Ne perelj" fröcsköli a pondró, majd ő megmondja mikor perelj.
Mindehhez jól szituált vidéki nyugdíjas képét társítják vagy arc nélküli hamis profilt.

A leggonoszabb, legaljasabb, leghitványabb  az az áruló aki a saját bőrének mentése miatt a sorstársait betegíti meg azzal, hogy bomlaszt, bizonytalanságot terjeszt.

Azonban mindig a fejtől büdösödik a hal. Látni kell, hogy ez is a bankok műve.
Az utolsó fillérek kicsavarása érdekében még erre is képesek, hogy az emberiség szemetét felfogadják a bomlasztásra , hiszen ha csak egy  adóssal is kevesebb perel az is az ő zsebükben marad. Dr. Szabó V. László ügyvéd

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM