A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

[good_old_share]


A kifosztás magasiskolája – Hitelszövetség Hivatalos Oldal bejegyzése.

 

Az oldal alján a végrehajtási értesítő!
Többen jelezték, hogy felmerülhetnek visszaélések az önálló zálogjoggal biztosított kölcsönök esetében. Ennek veszélyét tagadták, hovatovább voltak olyanok is akik e feltételezésen is képesek voltak felháborodni.

loading...

Ma pedig mi történik? Az adósok kétszeres teljesítésre kötelezettek egy végrehajtási eljárásban! Az "egyszeres" is vitatott egyébként, na de tisztességtelen összegeket kétszer végrehajtani feltehetőleg kevés országban lehetne megtenni. Nálunk lehetséges! Ez is.

Korábbról….

"Vékás Lajos a Trócsányi László igazságügyi miniszternek írt levelében „életveszélyesnek” nevezte hogy „azt az önálló zálogjogot kívánják visszahozni, amelyről már szülőhazájában, Németországban is bebizonyosodott, hogy súlyos visszaélések forrása és kockázatai miatt egyértelműen visszaszorítják alkalmazását”. – Hitelszövetség Hivatalos Oldal.

Falus Zsolt, a Bankcsapda elnöke így nyilatkozott erről:NA MOST TELT BE VÉGLEG A POHÁR !

-Ebben az ügyben az adóst egy 5 millió forintos (CHF) kölcsönből, melyből 2,5 millió lett visszafizetve, most 30 (harminc) milliós követeléssel e hónap végén (2017. szeptember 27.-én !!!!!!!!) ki akarják lakoltatni, ez a követelés pedig úgy jött össze T. Barátaim, hogy az elfogult bíróságok, közjegyző és végrehajtó nem vette észre, nem érzékelte akkor sem, amikor beadványainkban külön felhívtuk rá a figyelmet, hogy a hitelező ARGENTA és az önálló zálogjog jogosultja RAIFFEISEN külön-külön érvényesít követelést az adósokkal szemben, az egyik a kölcsönszerződés, a másik a zálogjoga alapján, ez utóbbi aktuális deviza árfolyam mellett …

loading...

KEDVES ISMERŐSEIM, BARÁTAIM, SORSTÁRSAIM KÖZÖSEN BEMELEGÍTÜNK A D-DAY NAPRA ÉS EGYÜTT MEGAKADÁLYOZZUK A CSALÁD TOTÁLIS KIFOSZTÁSÁT !

Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület.
FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A „DEVIZA”-ÍTÉLET, MELYBE BELEREMEGHET KELET-KÖZÉP-EURÓPA.
A „DEVIZA”-ÍTÉLET, MELYBE BELEREMEGHET KELET-KÖZÉP-EURÓPA.

A „DEVIZA”-ÍTÉLET, MELYBE BELEREMEGHET KELET-KÖZÉP-EURÓPA. [good_old_share] Elsősorban azok az országok, melyeket eddig az idegentőkés bankok a „deviza”-hitelnek nevezett konstrukcióval a...

DEVIZAHITELEK-MINDEN MEGVÁLTOZHAT! EZERMILLIÁRDOS KÁROKAT OKOZOTT AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT.
DEVIZAHITELEK-MINDEN MEGVÁLTOZHAT! EZERMILLIÁRDOS KÁROKAT OKOZOTT AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT.

DEVIZAHITELEK-MINDEN MEGVÁLTOZHAT! EZERMILLIÁRDOS KÁROKAT OKOZOTT AZ ÁRFOLYAMKOCKÁZAT. [good_old_share] A döntés hamarosan megszületik, amely minket, Magyar „deviza”-károsultakat is érinthet!   A...

Close