A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

A DEVIZAKÁROSULTAK KIFOSZTÁSÁNAK MAGASISKOLÁJA.

[good_old_share]


A kifosztás magasiskolája – Hitelszövetség Hivatalos Oldal bejegyzése.

 

Az oldal alján a végrehajtási értesítő!
Többen jelezték, hogy felmerülhetnek visszaélések az önálló zálogjoggal biztosított kölcsönök esetében. Ennek veszélyét tagadták, hovatovább voltak olyanok is akik e feltételezésen is képesek voltak felháborodni.

Ma pedig mi történik? Az adósok kétszeres teljesítésre kötelezettek egy végrehajtási eljárásban! Az "egyszeres" is vitatott egyébként, na de tisztességtelen összegeket kétszer végrehajtani feltehetőleg kevés országban lehetne megtenni. Nálunk lehetséges! Ez is.

Korábbról….

"Vékás Lajos a Trócsányi László igazságügyi miniszternek írt levelében „életveszélyesnek” nevezte hogy „azt az önálló zálogjogot kívánják visszahozni, amelyről már szülőhazájában, Németországban is bebizonyosodott, hogy súlyos visszaélések forrása és kockázatai miatt egyértelműen visszaszorítják alkalmazását”. – Hitelszövetség Hivatalos Oldal.

Falus Zsolt, a Bankcsapda elnöke így nyilatkozott erről:NA MOST TELT BE VÉGLEG A POHÁR !

-Ebben az ügyben az adóst egy 5 millió forintos (CHF) kölcsönből, melyből 2,5 millió lett visszafizetve, most 30 (harminc) milliós követeléssel e hónap végén (2017. szeptember 27.-én !!!!!!!!) ki akarják lakoltatni, ez a követelés pedig úgy jött össze T. Barátaim, hogy az elfogult bíróságok, közjegyző és végrehajtó nem vette észre, nem érzékelte akkor sem, amikor beadványainkban külön felhívtuk rá a figyelmet, hogy a hitelező ARGENTA és az önálló zálogjog jogosultja RAIFFEISEN külön-külön érvényesít követelést az adósokkal szemben, az egyik a kölcsönszerződés, a másik a zálogjoga alapján, ez utóbbi aktuális deviza árfolyam mellett …

KEDVES ISMERŐSEIM, BARÁTAIM, SORSTÁRSAIM KÖZÖSEN BEMELEGÍTÜNK A D-DAY NAPRA ÉS EGYÜTT MEGAKADÁLYOZZUK A CSALÁD TOTÁLIS KIFOSZTÁSÁT !

Falus Zsolt Ferenc Elnök Bankcsapda Egyesület.
FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

loading…


[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM