ORBÁN VIKTOR! MI LESZEL, HA NAGY LESZEL?

ORBÁN VIKTOR! MI LESZEL, HA NAGY LESZEL?

Orbán 25 évvel korábban arról beszélt, hogy apja annyira elverte, amikor el akart menni egy rendezvényre, hogy nem tudott másnap felkelni – derül ki a Fekete Doboz Alapítvány felvételéből. [cn-social-icon]

A miniszterelnök arról beszélt, hogy a verés előtt hergelték egymást, azzal, hogy ő ragaszkodott ahhoz, hogy elmenjen, majd „az erősebb győzött. Emlékszem, hogy nagyon utáltam ebben az időben az öregemet" – vallotta be Orbán, aki arról is beszélt, hogy apja, Orbán Győző  milyen erőszakos ember volt.

loading...

A videó leírásából kiderül, hogy azt Vági Gábor és Jávor István készítette, a Fekete Doboz Alapítvány színeiben. A felvétel elején 1988-as áprilisi dátum szerepel, helyszínként pedig a Bibó István Szakkollégium, a beszélgetés közben azonban 1989-es évszámot írtak.A mai miniszterelnök akkoriban még csak a focikarrierjére készült és nem tanult sokat. Nem tartotta igazán tehetségesnek magát, és kegyetlen magával szemben.

A KISZ-beli múltjáról elárulta, hogy nagyon aktív volt. Természetes volt számára, hogy aktív úttörő múltja után büszke volt, hogy felvették a KISZ-be. Kiváló úttörőként nem kellett Kilián-próbát tennie. Azon volt, hogy jó KISZ-életet csináljanak.

Egyre komolyabb formát öltött az a baráti társaság, ahonnan ő kilógott, mert egy „kulturálatlanságból" jött, ugyanis a szülei egy alkalmazotti kört testesítettek meg, amely a Fidesz mai vezére szerint sem parasztim, sem munkás, sem polgári nem volt.

loading...A baráti társaságuk aztán átalakult önképző körré. Volt egy idősebb srác, aki idősebb volt „a Simicska Lajos. Ő is volt a legokosabb közöttünk" – mondta.

Bár látta, hogy a politika átalakul, és talán már a politikai szerepvállalásra is készült, de igazán szeretett volna elmélyülni a tanulmányaiban és végül egyetemen tanárként államelméletet kívánt tanítani.

​Forrás: Hír24 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ UNICREDIT MÁSODFOKON IS PERVESZTES.
AZ UNICREDIT MÁSODFOKON IS PERVESZTES

Az UniCredit Bank másodfokon is elveszítette a pert Kedves Olvasóink! Igazán jó hírrel szolgálhatunk, amit dr. Orgován István ügyvéd úrnak...

A JÖVŐ HÉTEN JÖN A TÉL!
A JÖVŐ HÉTEN JÖN A TÉL!

Fagyok, hózáporok és akár havazás is lehet. A jövő héten eleinte folytatódik az enyhe idő, majd téliesebbre fordul az időjárás....

Close