FRISSÍTVE!Orbán-Kásler találkozó lesz vagy nem lesz?

Orbán Viktor Miniszterelnök Miniszterelnöki Hivatal
Budapest, Kossuth Lajos tér 2-4.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A gyulai székhelyű, Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének, mint a legnagyobb „devizaadós” taglétszámmal rendelkező szervezetnek elnöke, azzal a kéréssel fordulok Magyarország Miniszterelnökéhez, hogy február első hetében történő gyulai tartózkodása alatt, szíveskedjék időt szakítani egy személyes találkozásra.

Az ügy fontosságára és halaszthatatlan voltára való tekintettel, a méltatlanul nehéz helyzetbe került adósok problémájának valós megoldásával kapcsolatban, több mint tizenkétezer magyar állampolgár írásos felhatalmazásával kérem a személyes találkozó létrejöttét.

A Miniszterelnök Úr által megjelölt napon és időben, várom a BAÉSZ irodájában, melynek címe:

5700 Gyula, Kossuth tér 1/3

Tisztelettel, Kásler Árpád a BAÉSZ elnöke.

Kelt, Gyulán 2013.01.31.

Tisztelt Kásler Árpád Úr!

Köszönettel fogadtuk Miniszterelnök úrnak címzett levelét, amelyben személyes találkozóra irányuló kérését osztotta meg velünk. Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a kihelyezett frakcióülés lebonyolítása szigorúan kötött napirend alapján történik, amelytől egyetlen frakciótag – így Miniszterelnök úr – sem térhet el. Figyelembe kell vennünk, hogy a Miniszterelnök úrral folytatandó személyes egyeztetést kérő megkeresések száma elég nagy. Erre való tekintettel Miniszterelnök úr – érthető okokból – tartózkodik attól, hogy az állampolgárok vagy bizonyos csoportok között megkülönböztetést tegyen bárki javára vagy rovására. (blab-blab-blab…(szerk)

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a 212/2010. Korm. rendeletben foglaltak alapján Miniszterelnök úr valamennyi egyedi szakmai, szakpolitikai és szakigazgatási kérdésben az illetékes szakminisztérium hivatalos álláspontjára támaszkodik. Erre való tekintettel javasoljuk Önöknek, forduljanak közvetlenül a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz (1055 Budapest, Honvéd utca 13-15. Tel.: 06-1-795-5010; 06-1-795-5011 E-mail: ugyfelszolgalat@ngm.gov.hu), illetőleg a pénzügyi jogok biztosához, Doubravszky György úrhoz (http://www.penzbiztos.hu/).

Szeretnénk egyértelművé tenni, hogy a devizahitelesek problémáját az elmúlt két évben született intézkedésekkel, a devizahiteleseknek szánt mentőcsomagokkal, illetve az öt pilléren álló otthonvédelmi akciótervvel korántsem tekintjük lezártnak. A Nemzetgazdasági Minisztériumban jelenleg kidolgozás alatt állnak azok a szakmai javaslatok, amelyek célja a segítségben részesülők körének szélesítése, a lakossági devizafüggőség további enyhítése. E téren az illetékesek folyamatosan egyeztetnek a pénzintézetek képviselőivel is. Örömünkre szolgál, hogy javaslataival Ön és a levél aláírói segíteni igyekeznek munkánkat.(blab-blab-blab…(szerk)

Arday Géza osztályvezető úr megbízásából,

üdvözlettel: Török Kristóf
közkapcsolati munkatárs
06-1-795-6952

Tisztelt Török Kristóf Úr!

Köszönöm szíves válaszát, de valószínűleg Arday Géza osztályvezető úr félreértette meghívásomat, az nem egy öt órai cseverészésre irányult és azt sem tudom elfogadni mentségnek, hogy a velem való találkozást kifogásolnák a papírsárkányt építő egyesületek vagy más gittegyletek. Nem áll szándékomban magamat mások fölé emelni, vagy mások tevékenységét lekicsinyelni, de mindaddig, amíg méltatlanul rászedett emberek és családok szenvednek valós megoldás nélkül, kénytelen vagyok félretenni az udvariasság bizonyos formáit és nyomatékosan a tisztelt hivatal tudomására hozni, hogy a Miniszterelnök urat értesítsék meghívásomról.

A Miniszterelnök úr elutasító válaszát természetesen elfogadom, kérdés hogy több millió állampolgár elfogadja-e?

Tisztelettel, Kásler Árpád

FRISSÍTVE:

Orbán Sűrű Gyulai Programja + egy hozzászólás

És íme a rendkívüli program egy része, biztos a telefonkönyvet felcsapva választották ki, lehet hogy éppen egy MSZP szimpatizánshoz csöngettek be…

 


 

Hajrá Fidesz, Hajrá MSZP, Hajrá Kilakoltatásra Várók! Semmi  baj, csökken a gáz számlátok, a híd alatt nulla lesz…..

Kásler Árpád

És íme egy hozzászólás:

“Azért rendes a Viktortól, a sűrű gyulai programjába mégis beiktatott látogatást.
Na nem a BAÉSZ-T LÁTOGATTA MEG, AZ ÁRPÁD MEGHÍVÁSÁRA.

Elvégre csak pár millió magyart érint a devizaalapú hitelezés.

Egy tisztes magyar családot látogatott meg.

Mert ők megérdemlik. Calgonnal a mosógép is tovább él.Bocs: azt mondja a Viktor, hogy ő otthon megnézte a gázszámláját, de az egyetemi végzettsége kevés ahhoz, hogy kiigazodjon a gázszámlán.

De a 18-36 oldalas kölcsönszerződésen biztosan el tud igazodni.

Elvégre az rendben van. És nem tíz százalékkal kell többet fizetni havonta a felvett hitel helyett, hanem 50-80-100-200 %-ot?
Persze a hátralékra is ez vonatkozik.

Szerencsére ő mindezt érti.”

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM