HOGY MENTETTE MEG A KORMÁNY A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

HOGY MENTETTE MEG A KORMÁNY A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

HOGY MENTETTE MEG A KORMÁNY A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

[good_old_share]

A devizakárosultak demonstrációja szervezése kapcsán akadtak olyan károsult-társaink, akik azt nehezményezték, hogy a demonstrációba a szervezők miért nem vonják be a parlamenti pártokat.

 

Miért nem hagyják őket szerepelni, és miért nem működnek együtt azokkal a pártokkal, akik valóban támogatják a „deviza”- károsultakat? (Videó alább)Sajnálattal kell közölnünk a tájékozatlan károsultakkal, hogy a forint „forintosítását” (forintosítási törvény) az összes parlamenti párt megszavazta. Ezzel gyakorlatilag legalizálta a bankok által korábban elkövetett bűnöket.

Szintén sajnálattal kell közölnünk a tájékozatlan károsultakkal, hogy annak ellenére, hogy a bankok maguk küldték ki az értesítőket ügyfeleiknek, melyben megírták azt, hogy az évek folyamán mennyi pénzzel károsították meg őket, egyetlen parlamenti párt sem tett feljelentést az ügyészségen a pénzintézetek ellen (jogalap nélküli gazdagodás…stb.) és más bűncselekmények miatt!

Vég nélkül sorolhatnánk az indokokat, de nem tesszük. Aki még mindig nem látja, hogy mi folyik itt, és a parlamenti pártok valójában kiket támogatnak, azoknak nem mi fogjuk elmagyarázni.

Helyette álljon itt egy tavalyi felvétel, melyben Varga István, az MNB volt felügyelő bizottságának tagja beszél. Sajnos ezt a felvételt még nem sokan látták. Sok mindenre rávilágít.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A tájékozatlan károsultakat pedig kérjük, hogy tanulják meg végre: soha ne azt nézzék, hogy egy-egy párt képviselője milyen jókat mond a parlamentben, hanem azt, hogy konkrétan a pártja milyen tisztességes, és kézzel fogható eredményeket tud felmutatni az adott téma kapcsán!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM