HOGY MENTETTE MEG A KORMÁNY A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

HOGY MENTETTE MEG A KORMÁNY A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

HOGY MENTETTE MEG A KORMÁNY A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

[good_old_share]

A devizakárosultak demonstrációja szervezése kapcsán akadtak olyan károsult-társaink, akik azt nehezményezték, hogy a demonstrációba a szervezők miért nem vonják be a parlamenti pártokat.

 

Miért nem hagyják őket szerepelni, és miért nem működnek együtt azokkal a pártokkal, akik valóban támogatják a „deviza”- károsultakat? (Videó alább)

loading...Sajnálattal kell közölnünk a tájékozatlan károsultakkal, hogy a forint „forintosítását” (forintosítási törvény) az összes parlamenti párt megszavazta. Ezzel gyakorlatilag legalizálta a bankok által korábban elkövetett bűnöket.

Szintén sajnálattal kell közölnünk a tájékozatlan károsultakkal, hogy annak ellenére, hogy a bankok maguk küldték ki az értesítőket ügyfeleiknek, melyben megírták azt, hogy az évek folyamán mennyi pénzzel károsították meg őket, egyetlen parlamenti párt sem tett feljelentést az ügyészségen a pénzintézetek ellen (jogalap nélküli gazdagodás…stb.) és más bűncselekmények miatt!

Vég nélkül sorolhatnánk az indokokat, de nem tesszük. Aki még mindig nem látja, hogy mi folyik itt, és a parlamenti pártok valójában kiket támogatnak, azoknak nem mi fogjuk elmagyarázni.

Helyette álljon itt egy tavalyi felvétel, melyben Varga István, az MNB volt felügyelő bizottságának tagja beszél. Sajnos ezt a felvételt még nem sokan látták. Sok mindenre rávilágít.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A tájékozatlan károsultakat pedig kérjük, hogy tanulják meg végre: soha ne azt nézzék, hogy egy-egy párt képviselője milyen jókat mond a parlamentben, hanem azt, hogy konkrétan a pártja milyen tisztességes, és kézzel fogható eredményeket tud felmutatni az adott téma kapcsán!

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NYUGATI TÉR - A SZERVEZŐK ÜZENETE.
NYUGATI TÉR – A SZERVEZŐK ÜZENETE

NYUGATI TÉR - A SZERVEZŐK ÜZENETE [good_old_share] Kerékgyártó László - Tisztelt Sorstársak!   Tudod: Ma 11 órától a Nyugati tér!...

HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON.
HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON

HITEL? AZ ANYAG, AMI KÖTELEZŐ A BÍRÓSÁGON [good_old_share] A „deviza”- hitelekkel kapcsolatban évek óta rengeteg kérdés fogalmazódott meg a károsultakban....

Close