NYILATKOZAT A BANKNAK – HA PERELNI AKARSZ

NYILATKOZAT A BANKNAK – HA PERELNI AKARSZ.
loading...

NYILATKOZAT A BANKNAK – HA PERELNI AKARSZ [cn-social-icon]

 

Tisztelt devizakárosultak! Az alábbi nyilatkozat a károsultak által összeállított anyag, mindenki csak saját felelősségére használja!

Felhasználás előtt javasoljuk, hogy kérd egy szakértő véleményét is! 

"Tisztelt …. ………….Bank!                                           

 

Alulírott ………… ( cím….. , kölcsönszerződés azonosító …….. ) az alábbiakban foglaltakat

 

nyilatkozom.

loading...

 

A …………………… sz. közjegyzői okiratba foglalt …………. sz. blanketta szerződést érvényesen létre sem jöttnek illetve semmisnek tekintem a vonatkozó hazai és Uniós fogyasztóvédelmi irányelvek, jogszabályok alapján, így a 2014. évi LXXVII. Törvény útján végrehajtott módosítással nem értek egyet, tekintve, hogy egy érvénytelen, létre sem jött szerződésnek nincs joghatása, valamint, ez nem az Én érdekemet és akaratomat tükrözi, ezáltal nem fogadom el a DEVIZÁBAN nyilvántartott kölcsönszerződés forintosítását, azt tudomásul sem veszem, és kifejezetten vitatom.

Az újonnan létrejövő tőke és törlesztő részletek összegével nem értek egyet, nem fogadom el és ez által nem is vállalom.

 

Indoklás 

Bankjuk elmulasztotta azokat az alapvető együttműködési és tájékoztatási kötelezettségeket, amik a felek közötti jogviszony alapját teremtik meg. így valós megállapodás köztünk nem történt, emiatt a ……………………..sz. szerződés érvényesen létre sem jött Bankjuk és köztem, így az mindennemű joghatás kiváltására alkalmatlan, tekintve hogy a szerződést érintő lényeges feltételekben semmilyen érdemi tájékoztatás és ezáltal konszenzus valamint egyező akarat soha nem volt, az Önök által egyoldalúan készített mindenkori üzletszabályzataik és Általános Szerződési feltételeik pedig soha nem is válhattak semmilyen módon az ügylet elválaszthatatlan részévé.

Jelen levelemben tájékoztatom Bankjukat arról is, hogy Bírósági úton kívánok érvényt szerezni jogaimnak, azaz tekintsék ezt jog fenntartó nyilatkozatnak.

helyiség….. 2014…..

Név" 

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Read previous post:
POFON A CSALÓ BANKOKNAK.
POFON A CSALÓ BANKOKNAK

POFON A CSALÓ BANKOKNAK [cn-social-icon] Az alábbi felhívás a Devizahitelfelszámosás bejegyzéséből származik. Devizahitelfelszámolás - Oszd meg! "Feleim! A nemzetközi helyzet...

BANKI DEVIZAKÁROSULTAKKAL VALÓ ELSZÁMOLÁS-BARABÁS GYULA.
BANKI DEVIZAKÁROSULTAKKAL VALÓ ELSZÁMOLÁS-BARABÁS GYULA

BANKI DEVIZAKÁROSULTAKKAL VALÓ ELSZÁMOLÁS-BARABÁS GYULA Devizahiteles elszámolás: Kik nem ülhetnek ölbe tett kézzel? [cn-social-icon] A devizahitelesek döntő többsége gond nélkül megkaphatja...

Close