NINCS MINDEN VESZVE! A DEVIZÁS PEREK TOVÁBB FOLYTATÓDNAK

NINCS MINDEN VESZVE! A DEVIZÁS PEREK TOVÁBB FOLYTATÓDNAK.

NINCS MINDEN VESZVE! A DEVIZÁS PEREK TOVÁBB FOLYTATÓDNAK

[good_old_share]

A meccs még nincs lejátszva!

 

Talán első ránézésre így is tünhet: érvényesek a devizaalapú hitelszerződések, hiába forintban szerepel bennük a felvett összeg. A Kúria jogegységi határozata a bankok javára döntheti el a folyamatban lévő pereket. Vendég: Bihari Krisztina ügyvéd.

De az "adósok" ne veszítsék el a bizalmukat. Bár igaz, hogy a Kúria mindent elkövet annak érdekében, hogy a bankoknak kedvezzen (akár még jogszabályt is alkot).
Az is igaz, hogy egyetlen parlamenti párt sem lép fel ez ellen, de számtalan jogi probléma van még, amelyek felhasználásával az átvert károsultak eredményesen küzdhetnek az igazukért.





Be kell vallanunk: néha határozottan az az érzésünk, hogy ezt az országot már nem a Magyar parlament, és a választott politikusaink irányítják, hanem a bankárok. Politikusainknak és az általuk kinevezett hivatalnokoknak nincs más dolguk, mint a bankrendszer maximális kiszolgálása- akár a Magyar emberek kárára is….ez az érzésünk. Te hogy látod?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/




FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM