NINCS MINDEN VESZVE! A DEVIZÁS PEREK TOVÁBB FOLYTATÓDNAK

NINCS MINDEN VESZVE! A DEVIZÁS PEREK TOVÁBB FOLYTATÓDNAK

A meccs még nincs lejátszva!

 

Talán első ránézésre így is tünhet: érvényesek a devizaalapú hitelszerződések, hiába forintban szerepel bennük a felvett összeg. A Kúria jogegységi határozata a bankok javára döntheti el a folyamatban lévő pereket. Vendég: Bihari Krisztina ügyvéd.

De az "adósok" ne veszítsék el a bizalmukat. Bár igaz, hogy a Kúria mindent elkövet annak érdekében, hogy a bankoknak kedvezzen (akár még jogszabályt is alkot).
Az is igaz, hogy egyetlen parlamenti párt sem lép fel ez ellen, de számtalan jogi probléma van még, amelyek felhasználásával az átvert károsultak eredményesen küzdhetnek az igazukért.

Be kell vallanunk: néha határozottan az az érzésünk, hogy ezt az országot már nem a Magyar parlament, és a választott politikusaink irányítják, hanem a bankárok. Politikusainknak és az általuk kinevezett hivatalnokoknak nincs más dolguk, mint a bankrendszer maximális kiszolgálása- akár a Magyar emberek kárára is….ez az érzésünk. Te hogy látod?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Szólj hozzá

Hozzászólás