Mozgalom vagy Párt? – Önkéntesek kerestetnek!

Önkéntesek kerestetnek!
loading...

Mint Önök is láthatják akár saját lakóhelyükön, akár az országot járva, Bajnaiék már gőzerővel kampányolnak az utcán. Óriás plakátok tömkelegei lepték el a magyar városokat, Bajnai arcképével amint vidám csoporttal a háttérben pózol. Kiváló ‘piár’ fogás, jó választás a fiatalos, gondtalan arcok, kár hogy nem a kifosztott libások arcképeit tették ki, az legalább a valóságot tükrözné. Persze, pénz van számlálhatatlanul úgy a marketinges szakemberekre, mint az óriás plakátok megfinanszírozására. Mamut cégek szálltak be a ringbe, akik egyébként Orbánékat is támogatták minden választáskor. Nekik mindegy ki győz, mindegyik az ő kutyájuk kölyke.

Mit tehetünk mi? Azt, hogy önkénteseket keresünk, akik még tudnak anyagi áldozatot hozni a hazáért, akár egyedül, akár többen összefogva. Egy ilyen óriás plakát 30-40 ezer forintba kerül havonta. Indítsunk el egy akciót és lehetőleg minél több városban a Bajnaiék, vagy más parlamenti pártok plakátjai mellé, legalább városonként egy helyen jelenítsük meg a következő plakátot, mintegy válaszul, eddigi tevékenységükre. Egy ilyen óriás plakát már kint van Szolnokon, egy forgalmas útvonalon. Tegyünk róla, hogy több száz helyen kint legyen. Aki bevállalja, az írjon egy emailt és elküldjük a képet digitális, nyomtatható formában.


Előre is köszönet az áldozatvállalásért,
Kásler Árpád

Mozgalom vagy Párt?

Mozgalmat akkor ébreszt egy valamiben egyetértő csoport,  ha az adott társadalmi környezetben a megoldandó feladat tömegeket érint, melyek együttes megjelenítésére és nyomására a megoldás inkább valószínű. 

loading...

Kásler mozgalma is így ébredt, és a mozgalom eredeti céljait rendre elgáncsoló erők nyomására adott immunválaszai nyomán indult fejlődésnek, miután tudomásul kellett venni, hogy a kezdetben a megoldás eszközeként elfogadott jogstruktúra nem működik.

További kényszerfejlődése a segíteni felkért politika kezdetben kevéssé érthető inpotenciájának és elfordulásának eredménye.

Lehetetlen volt nem feltárni eközben, hogy milyen érdekhálók és miért akasztanak el célbajutni vágyásában egy szimplának hitt törekvést. A küzdelmesre sikeredett néhány csipanyitogató év világossátette minden gondolkodniképes buksi számára, hogy azért gáncsolják a házunk megtartását, mert a hazánk kell, zsebórástól, krumpliföldestől. Mindenünk kell! Tehát az átfogó tervnek nincs olyan cikkelye, amely meghagyni akarna nekünk bármit is.

Mit tesz ebben az esetben egy tisztességes mozgalom?-válaszol a kihívásra mert még mindig ragaszkodik az otthonlakási mániájához. Feltárja a küzdőtér és az ellenség mibenlétét, majd elkezdi felgyüjteni a megfelelő honvédő erőket és stratégiát választ.

Mivel a jánuszarcú ellenség helytartói a politikai manézsban huzkodják az oroszlán bajuszát, pártoknak színlelve magukat, nehéz elképzelni, hogy velük a harc felvehető volna a fügeimportőrök bálján. Értelemszerűen ki kell alakítani a pártkénti megküzdhetőség alapfeltételeit, mint egyik lehetséges fegyvernemünket. Ezért akik ezt a verziót ördöghözhúzónak tartják magyarként, azok gondolják végig, hogy az ez ügyben Káslert támadókként a megszállók malmát tekerik és az egyik a hazánk megmaradásáért küzdeni hajlandó és tudó erőt gyengítik. Örülnünk kell, hogy az általános apátia mélypontjain a nemzet hajdani öntudati virtusát a csüggedőkbe visszaplántálni képes vezéralakjaink vannak, akik mögé odaállni már nem választás kérdése, hanem elodázhatatlan kötelesség.

Vasas Pasas

Szólj hozzá

Hozzászólás

Read previous post:
Tisztul a Magyar Nép!
Tisztul a Magyar Nép!-gondolatok Kásler Árpád honlapjáról

Tisztul a Magyar Nép!-gondolatok Kásler Árpád honlapjáról Milyen furcsa, hogy a pártok mindent elmondanak egymásról… minden igazat, csak mert párt...

Díszpintyek Horn Gyula temetésén-avagy a show megy tovább... ÉBRESZTŐ!
Díszpintyek Horn temetésén-avagy a show megy tovább…ÉBRESZTŐ!

Eltemették Horn Gyula volt szocialista miniszterelnököt hétfő délelőtt a budapesti Fiumei úti Nemzeti Sírkert 15. számú parcellájában. Horn Gyula 1994...

Close