NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ ÉS A CSALÁDEGYESÍTÉSI PROGRAM.

NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ ÉS A CSALÁDEGYESÍTÉSI PROGRAM.

NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ ÉS A CSALÁDEGYESÍTÉSI PROGRAM.

[good_old_share]

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás. – Lassan ott tartunk, hogy családegyesítési programot kell indítani.
Egy házaspár két gyermekével beadta – a hitelező kérésére – az eszközkezelő Programhoz történő kérelmét a megfelelő nyilatkozatokkal és mellékletekkel.

Kedden meg is jött a válasz mindkettőjüknek, külön borítékban. Az első a feleség nevére érkezett, ahol üzletpolitikai döntésre való hivatkozással a kérelmet elutasították.
A másodikban a férj értesítése volt, ahol boldogságban úszva közölték, hogy megfelelt a belépéshez szükséges feltételeknek.

Az egyiknek tehát sikerült, a másiknak nem.

Csütörtökön személyes találkozóra került sor, ahol az ügy előadója – manapság ő a senior manager 🙂 – hallva és látva a történtetek bölcsen és nyugodt hangon a következőt mondta: "nyugodjanak meg, az egyik biztosan tévedés de az, hogy ez melyik, jelenleg nem tudom megmondani de 30 napon belül válaszolunk ".
Azt nem tudom, hogy mi történt volna, ha nem szólunk? – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM