Nem várunk a Kúriára-nyertes devizás perek.

Nem várunk a Kúriára-nyertes devizás perek.

Nem várunk a Kúriára-nyertes devizás perek.

[good_old_share]


loading...

Az alábbi bejegyzés, és a hozzá kapcsolódó ítélet Gulya Tibor Facebook oldalán jelent meg. Azt változtatás nélkül közreadjuk.

Gulya Tibor – Ahogy ígértem. Íme, a bíróság döntése. (Az oldal alján) .Mi már pert nyerünk a C51/17. Illetve a C118/17. Számú Európai bírósági ítéletekkel, míg mások még a KÚRIA döntésére várnak, hogy mit fognak Dönteni a kérdésben.

 

Én nem vártam meg a KÚRIA döntését figyelemmel arra, hogy az Európai Bíróság döntése precedens értékű döntés és az minden magyar bíróságot kötelez.Mi a 2019. Március 19 napján meghozott C118/17. Számú döntést már 26 nappal annak kihirdetését követően sikeresen alkalmazzuk a perekbe és alkalmazni is fogjuk a jövőben is. Nem akarom a munkámat és ügyvédeink munkáját tovább méltatni.

Beszéljen az ítélet arról, hogy amíg mások várják a csodát és a törvényalkotói segítséget, mi milyen tűpontossággal tudjuk érvényesíteni az Eu. Bíróság döntésébenfoglaltakat úgy, hogy nem kuncsorogtunk a Kúria segítségéért.

Mondtam, ha a ma meglévő jogszabályokat megfelelően alkalmazzuk, hatékonyan és brutális eredménnyel lehet fellépni a bankok és a közjegyzők ellen. Fontos. Ehhez az eredményhez az kellett, hogy elvegyük a bankoktól a közvetlen végrehajtás jogát és máris a bank kerül a célkeresztbe és neki kell bizonyítani és a perköltséget viselni nem pedig az adósoknak.

loading...

Ezért nem vártuk a Kúria döntését meg, hanem léptünk és banktól elvettük a közvetlen végrehajtás jogát, melynek okán belekényszerítettük a perbe, ahol nagyon csúnyán pofára estek úgy és az adósnak nulla perköltség viselése mellett mondta ki a bíróság az igazát. Köszönöm.

Az ítéletnek csak az indoklási részét tesszük fel, hogy a bíróság mivel indokolta igazunkat, hogy a bank követelése egy nulla és csak a félelemkeltés az egyetlen fegyvere az adósokkal szemben. De láthatjátok, hogy van ellenük megfelelő fegyver, ami a jog és a lelkiismeret fegyvere. Gulya Tibor.loading…


Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KILAKOLTATÁSOK MEGÁLLÍTÁSA-A FIDESZ MILYEN VÁLASZT AD A KÉRDÉSRE?
KILAKOLTATÁSOK MEGÁLLÍTÁSA-A FIDESZ MILYEN VÁLASZT AD A KÉRDÉSRE?

KILAKOLTATÁSOK MEGÁLLÍTÁSA-A FIDESZ MILYEN VÁLASZT AD A KÉRDÉSRE? [good_old_share] A múlt alkalommal a sárgapólósok feltették a kérdést, hogy vajon MIKOR...

Dr. Marczingós - eredeti állapot helyreállítása.
Dr. Marczingós – eredeti állapot helyreállítása.

Dr. Marczingós - eredeti állapot helyreállítása. [good_old_share] Ez most vajon nem csak egy álom lesz? Friss rövidhír: Elindult a változás?...

Close