Nem várunk a Kúriára-nyertes devizás perek.

Nem várunk a Kúriára-nyertes devizás perek.

Nem várunk a Kúriára-nyertes devizás perek.

[good_old_share]


Az alábbi bejegyzés, és a hozzá kapcsolódó ítélet Gulya Tibor Facebook oldalán jelent meg. Azt változtatás nélkül közreadjuk.

Gulya Tibor – Ahogy ígértem. Íme, a bíróság döntése. (Az oldal alján) .Mi már pert nyerünk a C51/17. Illetve a C118/17. Számú Európai bírósági ítéletekkel, míg mások még a KÚRIA döntésére várnak, hogy mit fognak Dönteni a kérdésben.

 

Én nem vártam meg a KÚRIA döntését figyelemmel arra, hogy az Európai Bíróság döntése precedens értékű döntés és az minden magyar bíróságot kötelez.Mi a 2019. Március 19 napján meghozott C118/17. Számú döntést már 26 nappal annak kihirdetését követően sikeresen alkalmazzuk a perekbe és alkalmazni is fogjuk a jövőben is. Nem akarom a munkámat és ügyvédeink munkáját tovább méltatni.

Beszéljen az ítélet arról, hogy amíg mások várják a csodát és a törvényalkotói segítséget, mi milyen tűpontossággal tudjuk érvényesíteni az Eu. Bíróság döntésébenfoglaltakat úgy, hogy nem kuncsorogtunk a Kúria segítségéért.

Mondtam, ha a ma meglévő jogszabályokat megfelelően alkalmazzuk, hatékonyan és brutális eredménnyel lehet fellépni a bankok és a közjegyzők ellen. Fontos. Ehhez az eredményhez az kellett, hogy elvegyük a bankoktól a közvetlen végrehajtás jogát és máris a bank kerül a célkeresztbe és neki kell bizonyítani és a perköltséget viselni nem pedig az adósoknak.

Ezért nem vártuk a Kúria döntését meg, hanem léptünk és banktól elvettük a közvetlen végrehajtás jogát, melynek okán belekényszerítettük a perbe, ahol nagyon csúnyán pofára estek úgy és az adósnak nulla perköltség viselése mellett mondta ki a bíróság az igazát. Köszönöm.

Az ítéletnek csak az indoklási részét tesszük fel, hogy a bíróság mivel indokolta igazunkat, hogy a bank követelése egy nulla és csak a félelemkeltés az egyetlen fegyvere az adósokkal szemben. De láthatjátok, hogy van ellenük megfelelő fegyver, ami a jog és a lelkiismeret fegyvere. Gulya Tibor.loading…


Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM