Nem adom a házamat Mozgalom-Bezúzom egy bank kirakatát!

Póka László-Bezúzom egy bank kirakatát

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Elég volt a bankárok uralmából. Elég volt abból, hogy Magyarországon a mai napon is legalább két ember belehal a "devizahiteles" kifosztásba.

Amennyiben kedden reggelig nem állnak le a végrehajtások, akkor 2013. szeptember 17. napján reggel 7 órakor az Oktogonon bezúzom egy banknak a kirakatát.

Ezt a nyilvánosság előtt teszem, mert itt már nem lehet bujkálni, titkolózni.

A lenti levelet írtam ezzel kapcsolatban a Miniszterelnök Úrnak.

Tisztelettel Póka László


Tárgy: Gyáva népnek nincs hazája

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Hamarosan kettő hete lesz, hogy az otthon védő szervezetek folyamatosan demonstrálnak az Ön házánál

Legfőbb követelésünk, hogy állítsák le a végrehajtási eljárásokat. Azért is elengedhetetlen ez, mert már kormányzati szinten is elismerték, hogy a devizahitelek csalások voltak, az embereket átverték. Ennek ellenére a kormány, és az országgyűlés hagyja, hogy ezen szerződésekre alapozva tovább fosztogassák a bankok a Magyar Népet.

Az eddig napvilágot látott megoldási javaslatok mind a bankok érdekeit szolgálják. Ez így nem mehet tovább!

Az alábbi videón http://www.youtube.com/watch?v=bBjK_LaEYAY&list=PL-CCPslOMA9AOz1c0IYxXL1ppWEBYOzcl Lévai Anikó, a Miniszterelnök úr felesége arról beszél, hogy a férje nyakát elvágnák a bankárok, ha fellépne ellenük. (0:30-kor hallható)

Ezt úgy kell tekinteni, hogy Magyarországot fenyegetik.

HA ez így van, akkor mindannyiunk kötelessége, hogy megvédjük egymást.

Itt most nincs nép, és politikusok.

Itt most nincs jobb, és baloldal.

Itt most nincs fehér, és cigány.

Itt most nincs hiteles, és nem hiteles.

Itt most minket megfenyegettek, megtámadtak.
Ezt együtt kell elhárítani!

Aki bátor, az álljon ki Magyarországért, a bankárok ellen!

Most eljött az idő, hogy felálljon mindenki a székéből!

Én kiállok. Nem tűröm tovább, hogy a bankárok kizsákmányolják az embereket. Jöjjön Ön is.

Várom a Miniszterelnök urat is, hiszen most az Ön életéért is kiállok éppen úgy, mint minden magyar ember életéért.


Bízom benne, hogy lesznek ebben az országban más bátor emberek is, akik – amíg Mi 2013. szeptember 17-én kedden 7 órakor bezúzunk egy bankkirakatot az Oktogonon – szintén megmutatják, hogy kiállnak a szabadságunkért.

 

Budapest, 2013. 09. 13. szept. 13.

Tisztelettel: Póka László


Kapcsolódó cikkek:

A Nem adom a házamat Mozgalom levele

Hágába a Felelősökkel

Feljelentés-Bankárok-Üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM