NCK-Levél Doubravszky György részére

Tisztelt Doubravszky György!

 

Kérjük, hogy rövid levelünket ne támadásként értékelje. Nem annak szánjuk!

A mai napon kaptunk egy Youtube videó linket. A felvételen Ön, a Hitelesmozgalom 2. éves születésnapja alkalmából meghívott vendégként szólalt fel.

A videón Ön a sajátságos Magyarországi „deviza”- hitelezéssel kapcsolatos háromoldalú tárgyalásokról beszélt.

A részletekre nem térnénk ki, de a kialakult helyzet súlyát tekintve van valami, ami mellett semmiképpen sem mehetünk el szó nélkül.

 

A felvételen, a tárgyalások kapcsán egy úr részéről elhangzik egy apró, de annál lényesebb kérdés:

– „Jegyzőkönyv lesz?”

Az Ön alábbi válasza megdöbbentett miket:

-„Én még azt mondom, hogy az sem. Engem a megoldás érdekel”

 

Tisztelt Doubravszky Úr! A kérdéseink a következők:

 

Ön úgy hozott tető alá egy – a Nemzet számára gazdasági és erkölcsi értelemben is történelmi jelentőségű tárgyalást, hogy a károsultak annak minden mozzanatából végérvényesen ki vannak rekesztve?

 

Ön valóban komolyan gondolja, hogy egy ekkora horderejű ügyben az érintettek százezrei feje felett továbbra is úgy születhetnek döntések, hogy azok részleteit sohasem ismerhetik meg?

 

Ön Valóban azt gondolja, hogy a Magyar Népnek nem volt még elege az elmúlt években, évtizedekben megtapasztalt titkosított dokumentumokból, „asztal mögötti összekacsintásokból, paktumokból”?

 

Bízunk benne, hogy Pénzügyi Jogok Biztosaként Ön is belátja: demokráciában ez az eljárás nem csak, hogy megengedhetetlen, hanem egyenesen elfogadhatatlan!

 

Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a tárgyalások végleges lezárását követő tizedik napon, a tárgyalások hitelesített jegyzőkönyvei mindenki számára elérhetőek legyenek a Pénzügyi Jogok Biztosának honlapján, azokat küldje meg a Hiteltársulás Alapító tagjainak, illetve –biztonsági okokból, – amennyiben kinevezése megszűnne, tegye elérhetővé a Hiteltársulás weboldalán is.

Egyúttal kérjük a Hiteltársulás tagjait, hogy saját és családjuk érdekében is ragaszkodjanak ahhoz, hogy az Önök jóvoltából kinevezett Pénzügyi Jogok Biztosa ezt az alapvető eljárást maradéktalanul teljesítse.

 

A tárgyalásokhoz sikeres és eredményes munkát kívánunk Önöknek!

 

Tisztelettel

Nemzeti Civil Kontroll

Navratil Attila

Alapító

 

www.civilkontroll.com

 

Az ominózus videó ezen az elérési úton tekinthető meg:

 

http://www.youtube.com/watch?v=GFGjMPseoFU&feature=youtu.be&t=35m49s

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM