NCK-Levél Doubravszky György részére

Tisztelt Doubravszky György!

 

Kérjük, hogy rövid levelünket ne támadásként értékelje. Nem annak szánjuk!

loading...

A mai napon kaptunk egy Youtube videó linket. A felvételen Ön, a Hitelesmozgalom 2. éves születésnapja alkalmából meghívott vendégként szólalt fel.

A videón Ön a sajátságos Magyarországi „deviza”- hitelezéssel kapcsolatos háromoldalú tárgyalásokról beszélt.

A részletekre nem térnénk ki, de a kialakult helyzet súlyát tekintve van valami, ami mellett semmiképpen sem mehetünk el szó nélkül.

 

A felvételen, a tárgyalások kapcsán egy úr részéről elhangzik egy apró, de annál lényesebb kérdés:

– „Jegyzőkönyv lesz?”

loading...

Az Ön alábbi válasza megdöbbentett miket:

-„Én még azt mondom, hogy az sem. Engem a megoldás érdekel”

 

Tisztelt Doubravszky Úr! A kérdéseink a következők:

 

Ön úgy hozott tető alá egy – a Nemzet számára gazdasági és erkölcsi értelemben is történelmi jelentőségű tárgyalást, hogy a károsultak annak minden mozzanatából végérvényesen ki vannak rekesztve?

 

Ön valóban komolyan gondolja, hogy egy ekkora horderejű ügyben az érintettek százezrei feje felett továbbra is úgy születhetnek döntések, hogy azok részleteit sohasem ismerhetik meg?

 

Ön Valóban azt gondolja, hogy a Magyar Népnek nem volt még elege az elmúlt években, évtizedekben megtapasztalt titkosított dokumentumokból, „asztal mögötti összekacsintásokból, paktumokból”?

 

Bízunk benne, hogy Pénzügyi Jogok Biztosaként Ön is belátja: demokráciában ez az eljárás nem csak, hogy megengedhetetlen, hanem egyenesen elfogadhatatlan!

 

Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a tárgyalások végleges lezárását követő tizedik napon, a tárgyalások hitelesített jegyzőkönyvei mindenki számára elérhetőek legyenek a Pénzügyi Jogok Biztosának honlapján, azokat küldje meg a Hiteltársulás Alapító tagjainak, illetve –biztonsági okokból, – amennyiben kinevezése megszűnne, tegye elérhetővé a Hiteltársulás weboldalán is.

Egyúttal kérjük a Hiteltársulás tagjait, hogy saját és családjuk érdekében is ragaszkodjanak ahhoz, hogy az Önök jóvoltából kinevezett Pénzügyi Jogok Biztosa ezt az alapvető eljárást maradéktalanul teljesítse.

 

A tárgyalásokhoz sikeres és eredményes munkát kívánunk Önöknek!

 

Tisztelettel

Nemzeti Civil Kontroll

Navratil Attila

Alapító

 

www.civilkontroll.com

 

Az ominózus videó ezen az elérési úton tekinthető meg:

 

http://www.youtube.com/watch?v=GFGjMPseoFU&feature=youtu.be&t=35m49s

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BEHÍVÓ! A HARANGOKAT FÉLREVERNI!

A pénzügyi jogok biztosa részt vett a napokban egy civil szervezet két éves születésnapi ünnepségén. Az eseményről készült videóból az...

FELTÉTLENÜL NÉZD MEG! – Z Kárpát Dániel felteszi a kormánynak a kérdést

FELTÉTLENÜL NÉZD MEG! - Z Kárpát Dániel felteszi a kormánynak a kérdést: Ha a FIDESZ-KDNP nem tudja, vagy nem akarja véglegesen...

Close