A MAGYAR PARLAMENT NEM VÉDHETI MEG A MAGYAR CSALÁDOKAT.

A MAGYAR PARLAMENT NEM VÉDHETI MEG A MAGYAR CSALÁDOKAT.

A MAGYAR PARLAMENT NEM VÉDHETI MEG A MAGYAR CSALÁDOKAT.

[good_old_share]


A cím első olvasásra teljes képtelenségnek tűnik.
Ilyen képtelenséget hogy lehet állítani, hogy a Magyar parlament nem hozhat olyan törvényt, amely a Magyar családokat NEM védheti meg a kilakoltatástól?? NEM védheti meg a lakásvagyonukat??

 

Hogy lehet olyan dolgot állítani, hogy a képviselők nem támogathatnak olyan intézkedéseket, amelyek a külföldi érdekeltségű bankok érdekeit a háttérbe szorítják a Magyar családok érdekeivel szemben???

Ilyen nincs! Vagy mégis van?Dr. Szakács László – "Magyarország nem a kilakoltatott embereknek az országa." – mondta ezt Orbán Viktor.

A valóságban 120 000 család veszítheti el az otthonát!

Ebben az a paktum is szerepet játszik, amit a miniszterelnök saját kezűleg írt alá – amiben többek között az is szerepel, hogy a magyar parlament nem alkothat a végrehajtásokat és kilakoltatásokat szigorító, az adós javára döntő szabályokat.

Magyarul, a kilakoltatásokat és végrehajtásokat nem akadályozza meg a magyar kormány. – Dr. Szakács László.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM