NA, MOST CSODÁLKOZHATNAK IGAZÁN A HITELKÁROSULTAK!

NA, MOST CSODÁLKOZHATNAK IGAZÁN A HITELKÁROSULTAK!

NA, MOST CSODÁLKOZHATNAK IGAZÁN A HITELKÁROSULTAK!

[good_old_share]


János Káplár – Tiszta őrültek háza lett a devizások pere. Lassan a bírók is egymásnak esnek, miközben fentről utasítják/utasítanák őket
Sokan azt gondolják, hogy a végrehajtókat megállítja a moratórium! Pont ma hívott telefonon minket egy devizában hazudott, illetve nyilvántartott szerződéssel bíró adós, hogy ő most tulajdonképp nyugodt! Nyugodt mivel hallotta a moratóriumot, és így ő most ráér.

Azt azért nem baj, ha tudjuk, hogy a moratórium a kilakoltatást odázza el de nem állítja le a végrehajtót! Tehát viheti az autót, az aranykoronát meg a szántóföldet, inkasszálhatja a számlánkat, viheti a vállalkozásunkat is akár, meg a festményt a falról, no meg a zongorát!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát ingatlanra nem kezdeményezhető a végrehajtás, de bár mi másra ingen! No ekkor kerekedett ki a szeme az adósnak!
Arról már nem is beszélve, hogy olyan esetben mikor a kötelemben van a tesó mint kezes, vagy kereszt apu mint adóstárs, olyankor nem az adósnál szeretik kezdeni a vh-t, ha nem ott ahol jobban fáj! – János Káplár. (evaugyved.hu)

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM