A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT

A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT.

A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT

Közjegyzők, akik diszkriminálják az adósokat. – Devizajog Iroda Facebook bejegyzése:

A héten több közjegyzőt is fölkerestek az ügyfeleim azért, hogy a bank felé az ügyél által adott egyoldalú nyilatkozatot kérjük közokiratba foglalni és a bank felé kézbesíteni.

Eddig 8 különböző közjegyzőnél jártunk, egyik sem volt hajlandó ezt megtenni. A nyilatkozat semmi törvénytelent nem tartalmazott és az ügyfél általi egyoldalú nyilatkozat volt. Ezt a közjegyzőnek nem lett volna szabad megtagadni. EGYETLEN DOLOG HIBÁDZOTT CSUPÁN BENNE! A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT VOLT!

A közjegyzők között futótűzként terjedt a hír, mert ma már minden közjegyző pontosan tudta, hogy miért keressük, függetlenül attól, hogy az ország melyik részében helyezkedett el.

Nem fura, hogy a közjegyzőknek sem a szerződés közokiratba foglalásakor, sem a felmondás elküldésekor nem voltak aggályai, de amikor az ügyfél szeretne egy nyilatkozatot küldeni a banknak, akkor azonnal aggodalmaskodnak?

Egyetlen közjegyző sem indokolta meg, mik az aggodalmai. Különböző kifogásokkal jöttek, mind rendkívül komoly volt. Volt, aki azzal zavart el bennünket, hogy most éppen szabadságon van, volt aki azért, mert nem ő foglalta közokiratba a szerződést és szerinte senki más nem csinálhatja meg a nyilatkozatot, a legtöbbnek pedig egyszerűen hirtelen nem volt rá ideje, annak ellenére sem, hogy előre egyeztetett időpontra mentünk.

Korábbi felvétel:

Természetesen minden esetben dokumentáljuk a közjegyző megkeresését és ettől függetlenül teljes bizonyító erejű magánokiratban eljuttatjuk a nyilatkozatot a banknak, közben pedig igazoljuk, hogy a közjegyző nem tartotta be a törvényt.

A közjegyzőkkel szemben minden esetben panaszt fogunk emelni a közjegyzői kamaránál és nyilvánosságra fogjuk hozni a közjegyzők nevét, akik diszkriminálták az adósokat.
Ha véletlenül van olyan közjegyző, aki hajlandó az adós nyilatkozatát is közokiratba foglalni, akkor azt tudassátok velem! – Devizajog Iroda

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM