A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT

A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT.

A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT

Közjegyzők, akik diszkriminálják az adósokat. – Devizajog Iroda Facebook bejegyzése:

A héten több közjegyzőt is fölkerestek az ügyfeleim azért, hogy a bank felé az ügyél által adott egyoldalú nyilatkozatot kérjük közokiratba foglalni és a bank felé kézbesíteni.

loading...

Eddig 8 különböző közjegyzőnél jártunk, egyik sem volt hajlandó ezt megtenni. A nyilatkozat semmi törvénytelent nem tartalmazott és az ügyfél általi egyoldalú nyilatkozat volt. Ezt a közjegyzőnek nem lett volna szabad megtagadni. EGYETLEN DOLOG HIBÁDZOTT CSUPÁN BENNE! A BANK SZÁMÁRA KEDVEZŐTLEN NYILATKOZAT VOLT!

A közjegyzők között futótűzként terjedt a hír, mert ma már minden közjegyző pontosan tudta, hogy miért keressük, függetlenül attól, hogy az ország melyik részében helyezkedett el.

Nem fura, hogy a közjegyzőknek sem a szerződés közokiratba foglalásakor, sem a felmondás elküldésekor nem voltak aggályai, de amikor az ügyfél szeretne egy nyilatkozatot küldeni a banknak, akkor azonnal aggodalmaskodnak?

Egyetlen közjegyző sem indokolta meg, mik az aggodalmai. Különböző kifogásokkal jöttek, mind rendkívül komoly volt. Volt, aki azzal zavart el bennünket, hogy most éppen szabadságon van, volt aki azért, mert nem ő foglalta közokiratba a szerződést és szerinte senki más nem csinálhatja meg a nyilatkozatot, a legtöbbnek pedig egyszerűen hirtelen nem volt rá ideje, annak ellenére sem, hogy előre egyeztetett időpontra mentünk.

Korábbi felvétel:

loading...

Természetesen minden esetben dokumentáljuk a közjegyző megkeresését és ettől függetlenül teljes bizonyító erejű magánokiratban eljuttatjuk a nyilatkozatot a banknak, közben pedig igazoljuk, hogy a közjegyző nem tartotta be a törvényt.

A közjegyzőkkel szemben minden esetben panaszt fogunk emelni a közjegyzői kamaránál és nyilvánosságra fogjuk hozni a közjegyzők nevét, akik diszkriminálták az adósokat.
Ha véletlenül van olyan közjegyző, aki hajlandó az adós nyilatkozatát is közokiratba foglalni, akkor azt tudassátok velem! – Devizajog Iroda

NAGYON FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HIVATALOS KOMMUNIKÁCIÓ - EZERMILLIÁRDOT FIZETNEK A BANKOK?
EZERMILLIÁRDOT FIZETNEK A BANKOK?

A HIVATALOS KOMMUNIKÁCIÓ - EZERMILLIÁRDOT FIZETNEK A BANKOK? Ezermilliárdot fizetnek a bankok - (Ez a hivatalos kommunikáció, a Napi.hu-n megjelent...

A NAGY „DEVIZÁS” TERV.
A NAGY „DEVIZÁS” TERV

A NAGY „DEVIZÁS” TERV Miközben a „devizahiteles” érdekvédő szervezetek, és ismert szakemberek egymást marják és jelentik fel, addig a politikát...

Close