MIT ADTAK A MAGYAROKNAK A BANKOK?

MIT ADTAK A MAGYAROKNAK A BANKOK?

MIT ADTAK A MAGYAROKNAK A BANKOK?

[good_old_share]


Vagy inkább pont fordítva? Mit adunk mi, adófizetők a bankoknak?

 

Orbán tömi a bankokat – Volner mondja vlog.
A bankok rekordnyereségével párhuzamosan csökkent az általuk befizetett adó mértéke. Ön szerint sincs ez így jól?

"Az a kormány mely veszélyezteti a népe megélhetését és lakhatási jogait azt, elkell kergetni"! Ezt Orbán mondta anno!
Az álldevizás népirtást és kifosztást, azonnal állítsák le! 
Alapjogokat védő törvényeket a "devizában " becsapottaknak!
A végrehajtások és kilakoltatások,azonnali felfüggesztését követelni kell, minden felületen a TÜNTETÉSEKEN is, ha valódi nép jogokról van szó, mert több mint 4 millio embert hagytak az "útszélen " !!! 4600 deviza öngyilkos áldozat szárad a bankár kormány lelkén !!!!

loading…


Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[poll id=”8″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM