FORINTOSÍTÁS: A DEVIZAKÁROSULTAK JÓL JÁRTAK!

FORINTOSÍTÁS: A DEVIZAKÁROSULTAK JÓL JÁRTAK!

FORINTOSÍTÁS: A DEVIZAKÁROSULTAK JÓL JÁRTAK!

A bank elismerte a hibát, Orbán szerint nem tudnak jobban segíteni.. [cn-social-icon]

Elismerte az Erste Bank ügyintézője egy birtokunkba került hangfelvételen, hogy rosszul számolt a pénzintézet a forintosításkor. Orbán Viktor szerint a kormány mindent megtett, de az emberek sosem lesznek elégedettek.Az adós vitte vissza bankjába az elszámolólevelet, mert nem értett egyet a tartalmával. Az Erste elszámolása szerint húszezer forinttal kellene többet fizetnie a családnak havonta, miközben a tőketartozás is emelkedik a jelenlegi 13 millió forintról 15 millióra.

– Ez számomra is érthetetlen, ez szerintem hibás, majd adok egy e-mail címet, ahová küldhetnek egy e-mailt, hogy ezt javítsák ki és küldték ki újra.
– Mi ez a tizenegyezer forint?
– Nem tudom, mert igazából pont fordítva lenne, tehát amíg türelmi idős a hitel, addig kamatkezelési költséget fizetünk és tőkét nem.

A TÉNY: A károsultak nagy része nem panaszkodik az állami felügyeleti szerveknél, nem demonstrál, és nem gyakorol komoly nyomást a kormányra. A kiküldött 2 millió elszámolási értesítő miatt néhány ezren reklamáltak a hitelintézetüknél és mindössze 300 jogorvoslati kérelem érkezett eddig a pénzügyi békéltető testülethez. EZEK A TÉNYEK!!! Bár a kormány tisztában van a valósággal, jól tudja, hogy ilyen körülmények között bármit elhitethet az országgal! Ezek után ne csodálkozzunk, ha a hivatalos kormányzati kommunikáció nem a valóságot tükrözi! Hol vannak a "devizás" érdekvédő szervezetek???? Ki szervezi meg a devizakárosult tömegek demonstrációját???FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM