MINTALEVÉL A DEVIZAKÁROSULTAKNAK

MINTALEVÉL A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

MINTALEVÉL A DEVIZAKÁROSULTAKNAK

[good_old_share]

Sajnos idáig jutottunk. A hazai „deviza”-hitelezésnek ez idáig nem volt politikai, és büntetőjogi következménye. Éppen ezért a devizakárosultak túlnyomó többségének nem csak a bankokban, de a törvényalkotó politikusokban és – sajnos az ügyészségben és a bíróságokban is megrendült a bizalmuk.

 

Talán ez miatt születhetett meg az alábbi mintalevél is. A levél szerzője azt ajánlja, hogy minden devizakárosult küldje el Polt Péternek. Mi most közzéteszzük azzal, hogy tégy vele belátásod szerint:

loading...
Szalagyi Erzsébet – TESSÉK MINDENKINEK ELKÜLDENI !!!!

Balázs Szémann

Hitel-Segítség!

május 6.,

Tisztelt Dr. Polt Péter Úr!

loading...

Mint felelős magyar állampolgár, arra szeretném kérni, hogy az új, születendő 2016-os "deviza" PJE kapcsán hivatali felelőssége teljes tudatában, tiszta szakmaiságot alkalmazva, jó lelkiismerettel, a legkisebb mértékben sem részhajloan sziveskedjen meghozni döntését, ill. megtenni észrevételeit a Kúria részére.

Az ügy nem csak pár embert érint, hanem milliókat, közvetve, közvetlenül, gyakorlatilag az egész országunk sorsát, jelenét, jövőjét.

Mostanában több hivatali visszaélés híre látott napvilágot kis országunkban, rossz, nagyon rossz látni, a bőrünkön érezni egyes magas pozícióban lévő emberek részrehajló döntéseit, elfogultságait (Wellmann bíró, Dr. Matolcsy, stb…). Ezeken az ügyeken, kétes, elfogult jegyzőkönyveken, bírósági határozatokon, ítéleteken, ha más nem, előbb-utóbb esetleg az emberek, a társadalom fog ítélkezni, ha úgy látják, hogy bizonyos embereknek nem szükséges figyelembe venni hivatali esküiket, vagy nem restellik sárba taposni a jogállamiságot.
Ezért kérem Önt, nagy tisztelettel, bízva elfogulatlan szakmaiságában, hogy nagy körültekintéssel, az Igazság jegyében tegye meg észrevételeit az említett születendő jogegységivel kapcsolatban.

Nagy tisztelettel és köszönettel,

Szémann Balázs,

egy magyar állampolgár

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

Cím: 1055 Budapest, Markó u. 16.

Levélcím: 1372. Budapest, Pf.: 438.

Telefon: 354-5500

E-mail: lu@mku.hu

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK.
A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK

A DEVIZAHITELESEKET MEGMENTETTÜK, A BANKOKAT PEDIG MEGBÜNTETTÜK [good_old_share] 136 milliárd forint nem kevés. A kimutatások szerint ennyivel vágta meg a...

A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRA BÚJKÁL A DEVIZAKÁROSULTAK ELŐL.
A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRA BÚJKÁL A DEVIZAKÁROSULTAK ELŐL

A BANKSZÖVETSÉG FŐTITKÁRA BUJKÁL A DEVIZAKÁROSULTAK ELŐL [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Póka László - A bankszövetség főtitkára a meghívás...

Close