MINTALEVÉL A DEVIZAKÁROSULTAKNAK

MINTALEVÉL A DEVIZAKÁROSULTAKNAK.

MINTALEVÉL A DEVIZAKÁROSULTAKNAK

[good_old_share]

Sajnos idáig jutottunk. A hazai „deviza”-hitelezésnek ez idáig nem volt politikai, és büntetőjogi következménye. Éppen ezért a devizakárosultak túlnyomó többségének nem csak a bankokban, de a törvényalkotó politikusokban és – sajnos az ügyészségben és a bíróságokban is megrendült a bizalmuk.

 

Talán ez miatt születhetett meg az alábbi mintalevél is. A levél szerzője azt ajánlja, hogy minden devizakárosult küldje el Polt Péternek. Mi most közzéteszzük azzal, hogy tégy vele belátásod szerint:
Szalagyi Erzsébet – TESSÉK MINDENKINEK ELKÜLDENI !!!!

Balázs Szémann

Hitel-Segítség!

május 6.,

Tisztelt Dr. Polt Péter Úr!

Mint felelős magyar állampolgár, arra szeretném kérni, hogy az új, születendő 2016-os "deviza" PJE kapcsán hivatali felelőssége teljes tudatában, tiszta szakmaiságot alkalmazva, jó lelkiismerettel, a legkisebb mértékben sem részhajloan sziveskedjen meghozni döntését, ill. megtenni észrevételeit a Kúria részére.

Az ügy nem csak pár embert érint, hanem milliókat, közvetve, közvetlenül, gyakorlatilag az egész országunk sorsát, jelenét, jövőjét.

Mostanában több hivatali visszaélés híre látott napvilágot kis országunkban, rossz, nagyon rossz látni, a bőrünkön érezni egyes magas pozícióban lévő emberek részrehajló döntéseit, elfogultságait (Wellmann bíró, Dr. Matolcsy, stb…). Ezeken az ügyeken, kétes, elfogult jegyzőkönyveken, bírósági határozatokon, ítéleteken, ha más nem, előbb-utóbb esetleg az emberek, a társadalom fog ítélkezni, ha úgy látják, hogy bizonyos embereknek nem szükséges figyelembe venni hivatali esküiket, vagy nem restellik sárba taposni a jogállamiságot.
Ezért kérem Önt, nagy tisztelettel, bízva elfogulatlan szakmaiságában, hogy nagy körültekintéssel, az Igazság jegyében tegye meg észrevételeit az említett születendő jogegységivel kapcsolatban.

Nagy tisztelettel és köszönettel,

Szémann Balázs,

egy magyar állampolgár

LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

Cím: 1055 Budapest, Markó u. 16.

Levélcím: 1372. Budapest, Pf.: 438.

Telefon: 354-5500

E-mail: lu@mku.hu

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM