Miért buktak be a “devizahitelek”? A bankár elmondja!

Miért buktak be a "devizahitelek"? A bankár elmondja!

Miért buktak be a "devizahitelek"? A bankár elmondja!


A "jó régi" bankáriskola szerint: Az ügyfeleknek túlkomplikált a pénzügyi szolgáltatás. (Részlet az Inforádió műsorából)

Az ügyfelek nem is értik, hogy mit jelentenek ezek a kamatok… Ennél egyértelműbb bizonyítékok nem kellenek!

Mondjuk szépen azt az ügyfeleknek, hogy minden rendben lesz, és itt, meg itt írja alá. Egyébként ezt majd valahogy megoldjuk….Nincs az a nyilatkozat, amely alapján valaki tényleg megérthette volna a CHF hitelek valós rizikóját.

Ezt egy bankár állítja az alább látható és hallható felvételben. Alatta pedig a Bankszövetség Főtitkára erősíti ezt a vallomást. Érthetetlen, hogy ezek után a Magyar hatóságok miért nem teszik a dolgukat!!!:

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ennél egyértelműbb bizonyítékok nem kellenek!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM