DEVIZACSALÁS BIZONYÍTÁSA – OLVASÓI VÉLEMÉNY

DEVIZACSALÁS BIZONYÍTÁSA - OLVASÓI VÉLEMÉNY.

DEVIZACSALÁS BIZONYÍTÁSA – OLVASÓI VÉLEMÉNY

Szakemberek (Róna Péter, Dr.Damm Andrea, Dr.Lehmann, Dr.Cirmes, Dr. Kriston, Dr.Marcingós,Dr.Mácsay, Dr.Morvai, Bogár László) értekezéseiből adom tovább, hogy a bankoknak 2010.márc.25.-ig (kormányrendelet) még csak hivatkozási alapjuk sem volt, jogalapjuk pedig semmi, hogy kizárólag banki befektetést, hitelnek álcázva szerződjenek. [cn-social-icon]

(A felsorolt szakemberektől rengeteg jogi véleményt találhatsz weboldalunkon. Használd a keresőt! szerk.)loading...

Bizonyíthatóan devizafedezet nélkül, Forint kölcsönök. Ebből következően az összes ilyen szerződés jogilag létre sem jött, megkötése pillanatától (visszamenőlegesen) érvénytelen, semmis.

Így csak Forint tőke és uzsora mentes kamata követelhető, Forintosítás semmi.

Amit tovább megerősít, hogy nagyon jól tudták adósság csapda jellegét, és ennek súlyos kockázatáról egyik ügyfelüket sem tájékoztatták.

Így a 2014. évi "Forintosítási" törvények valójában hatályos nemzetközi és honi rendelkezésekkel ellentétesen, nagy értékű csalás és uzsora bűntettének legalizálása, amely büntetendő.

Külhonokban ennek megfelelő eljárásokban lettek kötelezve a vétkesek, ügyfeleik teljes kártalanítására. Sajnos hazánkban jogegységi peres eljárás indítására illetékes, mellőzi hivatali kötelezettségét.

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Az arra javaslatot tevőkkel egyetemben. Így egyénileg (v. pertársaságban) kell a hatályos 2000. évi C.tv.; Ptk.; Hpt. és vonatkozó nemzetközi rendelkezésekre alapozottan egyenleg elszámoltatási pert indítani. Sajnos honunkban a bankszféra és a kormány közötti "tárgyalások" eredményeként hozott 2014. évi törvényekre alapozottan készített banki elszámolások, kivétel nélkül, a hitelezettek (fogyasztók) meglopásai. Mivel jogtalanul a nyújtott Forint tőke többszörösét követelik ügyfeleiktől.

Fontos tény tehát, hogy a hitelnyújtás rendelkezéseinek megfelelően nyújtott kölcsön tőke és kamata összegét nem haladhatja meg semmilyen módon a követelés. Annyit még, hogy mindenképpen e hitelformától szenvedőket segítő ügyvéd támogatása kell az egyenleg elszámoltató perhez.

Az általam hivatkozott értekezések idővonalamon megtalálhatók. A demonstráció helyett sokkal hatásosabb az elszámoltató perek megindítása végre, minden károsult részéről. Ezzel egy időben részben (csak jelképes összeggel) vagy teljesen be kell szüntetni a részletfizetéseket, mert az elszámoltatás eredménye, alapos okkal vélhetően úgy is többlet befizetéseket fog kimutatni.

A nemzetközi és hazai hatályos törvényeket sértő, és azokkal ellentétes 2014. érvekkel szemben, amelyekkel a (büntetendő) nagy értékű csalást és uzsorát legalizálni igyekeznek, csak ez az út járható. Az összefogásra szükség van, de ezen a módon. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
JÖN A KÖZPONTI FORINTOSÍTÁS!
JÖN A KÖZPONTI FORINTOSÍTÁS!

JÖN A KÖZPONTI FORINTOSÍTÁS! [cn-social-icon] Központilag forintosíthatják a devizaalapú autóhiteleket és személyi kölcsönöket, ha nem sikerül rávenni a bankokat, hogy...

ISMÉT DÖNTÖTT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG!
ISMÉT DÖNTÖTT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG!

ISMÉT DÖNTÖTT AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG! Szalagyi Erzsébet - Ismét döntött a Luxemburg Európai Bíróság! C-388/13. sz 2015. április 16. [cn-social-icon] Az...

Close