DEVIZACSALÁS BIZONYÍTÁSA – OLVASÓI VÉLEMÉNY

DEVIZACSALÁS BIZONYÍTÁSA - OLVASÓI VÉLEMÉNY.

DEVIZACSALÁS BIZONYÍTÁSA – OLVASÓI VÉLEMÉNY

Szakemberek (Róna Péter, Dr.Damm Andrea, Dr.Lehmann, Dr.Cirmes, Dr. Kriston, Dr.Marcingós,Dr.Mácsay, Dr.Morvai, Bogár László) értekezéseiből adom tovább, hogy a bankoknak 2010.márc.25.-ig (kormányrendelet) még csak hivatkozási alapjuk sem volt, jogalapjuk pedig semmi, hogy kizárólag banki befektetést, hitelnek álcázva szerződjenek. [cn-social-icon]

(A felsorolt szakemberektől rengeteg jogi véleményt találhatsz weboldalunkon. Használd a keresőt! szerk.)Bizonyíthatóan devizafedezet nélkül, Forint kölcsönök. Ebből következően az összes ilyen szerződés jogilag létre sem jött, megkötése pillanatától (visszamenőlegesen) érvénytelen, semmis.

Így csak Forint tőke és uzsora mentes kamata követelhető, Forintosítás semmi.

Amit tovább megerősít, hogy nagyon jól tudták adósság csapda jellegét, és ennek súlyos kockázatáról egyik ügyfelüket sem tájékoztatták.

Így a 2014. évi "Forintosítási" törvények valójában hatályos nemzetközi és honi rendelkezésekkel ellentétesen, nagy értékű csalás és uzsora bűntettének legalizálása, amely büntetendő.

Külhonokban ennek megfelelő eljárásokban lettek kötelezve a vétkesek, ügyfeleik teljes kártalanítására. Sajnos hazánkban jogegységi peres eljárás indítására illetékes, mellőzi hivatali kötelezettségét.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Az arra javaslatot tevőkkel egyetemben. Így egyénileg (v. pertársaságban) kell a hatályos 2000. évi C.tv.; Ptk.; Hpt. és vonatkozó nemzetközi rendelkezésekre alapozottan egyenleg elszámoltatási pert indítani. Sajnos honunkban a bankszféra és a kormány közötti "tárgyalások" eredményeként hozott 2014. évi törvényekre alapozottan készített banki elszámolások, kivétel nélkül, a hitelezettek (fogyasztók) meglopásai. Mivel jogtalanul a nyújtott Forint tőke többszörösét követelik ügyfeleiktől.

Fontos tény tehát, hogy a hitelnyújtás rendelkezéseinek megfelelően nyújtott kölcsön tőke és kamata összegét nem haladhatja meg semmilyen módon a követelés. Annyit még, hogy mindenképpen e hitelformától szenvedőket segítő ügyvéd támogatása kell az egyenleg elszámoltató perhez.

Az általam hivatkozott értekezések idővonalamon megtalálhatók. A demonstráció helyett sokkal hatásosabb az elszámoltató perek megindítása végre, minden károsult részéről. Ezzel egy időben részben (csak jelképes összeggel) vagy teljesen be kell szüntetni a részletfizetéseket, mert az elszámoltatás eredménye, alapos okkal vélhetően úgy is többlet befizetéseket fog kimutatni.

A nemzetközi és hazai hatályos törvényeket sértő, és azokkal ellentétes 2014. érvekkel szemben, amelyekkel a (büntetendő) nagy értékű csalást és uzsorát legalizálni igyekeznek, csak ez az út járható. Az összefogásra szükség van, de ezen a módon. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM