MI TÖRTÉNT BÍRÓ ICÁVAL A KILAKOLTATÁSA UTÁN?

MI TÖRTÉNT BÍRÓ ICÁVAL A KILAKOLTATÁSA UTÁN?

MI TÖRTÉNT BÍRÓ ICÁVAL A KILAKOLTATÁSA UTÁN?

[good_old_share]


Bíró Ica sok „deviza”-károsultnak igazi példaként szolgálhat. Ereje és kitartása kifogyhatatlan. Az igazáért a végsőkig küzd.

 

Állítása szerint az a biztos tudat ad neki erőt a küzdelemhez, hogy neki van igaza, őt rabolták és fosztották ki, és ő áldozat, nem pedig bűnöző.A devizakárosultak összetartásában és összefogásában látja azt az áttörési pontot, amely –ha a károsult társadalom összefogna – akkor közösen nagy eredményeket érhetnénk el.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Érdemes végignézni ez a videót, mert sok érdekes és elgondolkodtató információ hangzik el benne.

loading…


Egy fontos tanács az átvert „deviza”-károsultaknak! Mi biztosan tudjuk, hogy becsapott, átvert áldozatok vagyunk! A bűnt nem mi követtük el, hanem a bankok, (ezt Orbán Viktor és más politikusok is megerősítették). A bankok maguk küldték ki az értesítéseket, hogy kit mekkora összeggel vertek át.

Ehhez az állami felügyeleti szervek is éveken keresztül asszisztáltak. Így, ha valaki azzal jön, hogy nem tartottak senkinek pisztolyt a fejéhez, vagy más, ehhez hasonló marhaságot mond, akkor az illetővel azonnal szakítsunk meg minden kapcsolatot, és töröljük az ismerősi körünkből!loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM