MEGOLDÓDOTT A KILAKOLTATÁSOK KÉRDÉSE?

MEGOLDÓDOTT A KILAKOLTATÁSOK KÉRDÉSE?

MEGOLDÓDOTT A KILAKOLTATÁSOK KÉRDÉSE?

[good_old_share]


Érdekes felvetés…érdemes elgondolkodni rajta:

 

Horváth Rudolf – Alaptörvénybe foglalták, hogy senkit nem lehet az utcára tenni.

A parlamentben megoldódott a kilakoltatások kérdése.Legalábbis közvetlenül az utcára soha többet senkit nem lehet az ingatlanából kirakni, miután a Tisztelt Ház elfogadta, hogy az utcán lakás bűncselekmény.

Ez azért fontos, mert bűncselekmény elkövetésére kényszeríteni senkit nem lehet, különösen nem karhatalommal.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tehát amikor a végrehajtó és a rendőrség a végrehajtást foganatosítja, akkor meg kell győződnie arról, hová lesz elhelyezve az a család, akit ki szeretnének rakni az ingatlanából,, mivel az utcára nem tehetik, ugyanis tiltja az alaptörvény, mert az bűncselekmény. Horváth Rudolf.

Szerinted a politikusok hogy oldják majd fel ezt az ellentmondást? Vajon ezzel kapcsolatban hoznak egy külön rendeletet?

KILAKOLTATÁSOK: szerinted a kormány beavatkozik, és törvénnyel megakadályozza a kilakoltatásokat?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod![good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM