ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-DR. RAVASZ LÁSZLÓ.

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-DR. RAVASZ LÁSZLÓ.

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-DR. RAVASZ LÁSZLÓ.

[good_old_share]


Ravasz László: Mindenki össze tud fogni csak ez a végletekig megnyomorított és kifosztott devizahiteles réteg nem?

 

Valóban, ez a mi hibánk is. Ezért én és az Adóskamara minden előfeltétel nélkül szeretnénk egy asztalhoz ülni a többi devizahiteles szervezettel, azért, hogy közösen és hatékonyan tudjunk fellépni a valódi elnyomóinkkal szemben. Kérlek titeket Bankcsapdások, Sárgapólósok, Kriston István, Falus Zsolt, Póka László, Barabás Gyula és a többiek mondjátok meg mikor és hol, és mi ott leszünk.Hangsúlyozom minden előfeltétel nélkül, és csak a devizahitelesek problémájának megoldása érdekében. Várom a megtisztelő válaszotokat.

Váradi Nóra: Mivel minden csoport saját álláspontját képviseli vagy képviselheti, így az álláspontok nem sérülnének egy "népfront" szerű egymás mellett álló formáció jöhetne létre, ahol a legminimálisabb alap lehetne a vh-k azonnali leállítása – a teljes megoldásig.

 

Jogos minden a teljes feltárást igénylő álláspont, beleértve a felelősségre vonást is.

Azonban ha velünk szembe jön mindenki az autópályán, akkor legalább néhány alapvető kérdésben egyet kell érteni, különben semmi sem változik. Az a legrosszabb, mert több millió ember kerülhet teljesen padlóra.

Az, hogy ezen túl mindenki képviselje a saját álláspontját a kemény vonalig, az nem is hátrány, hanem előny. De minden álláspont annyit ér, amennyit el lehet vele érni – az adósok érdekében. Valahol el kell kezdeni kihúzni a gólemet a földből és az elakadt szekeret együtt megtolni.

Ha lenne nyilvánosság és megértenék az emberek mit tettek velük, akkor alakulhatna ki a tudatos tömeg.Minél többet értenek meg a nyilvánosság által és azt látják, hogy mindenki egyfelé húzza a szekeret, annál fogékonyabbak lennének a trükkösebb részek és összefüggések megértésére… (pl. IMF mnb szerepe, spekuláció, kockázatkezelés).

A bírák, és azok, akik ilyen ügyekben döntenek, viszont nem hivatkozhatnak arra, hogy ez nekik túl bonyolult, meg kell tudniuk az igazat és képesnek kéne lennie azt megérteni.

A "vótnemvót" deviza témában a hozzáértőknek egy asztalhoz kéne ülni és megbeszélni, mert ennek kommunikálása körül van az egyik kritikus gubanc, – közben rakják ki az embereket.

És hogy miért nem fordulnak az emberek az ügyészségre. Hát ez a probléma magáért beszél.

Már régen túllennénk az egészen, ha a csalást lehetne bizonyítani…. eddig valahogy senkinek nem sikerült eljutni – természetesen…..

Ezekből látszik, hogy a devizahitelezés sorsa össze van fonódva a jogállami bíráskodás, (ügyészkedés) létével vagy nem létével.Amíg az adósok tanakodnak, kifelé is figyelni kéne, mert a főtanácsosok nem kispályáznak, mire felocsúdunk, máris EU kompatibilis lesz az EBRD paktum.. totál "tisztességtelenből lesz egy tisztességes, de kockázatos termék"… csak a vak nem látja, hogy eu szinten készül a legalizálás. Minden hozzáértőnek egy irányba kell fordulnia.

NCK: Mi, a siker elérése érdekében minden lehetséges eszközzel tájékoztatni fogjuk az átvert „hitel”-károsultak tömegét a fejleményekről és az elért eredményekről. Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM