ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-DR. RAVASZ LÁSZLÓ.

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-DR. RAVASZ LÁSZLÓ.

ADÓSKAMARA FELHÍVÁSA-DR. RAVASZ LÁSZLÓ.

[good_old_share]


loading...

Ravasz László: Mindenki össze tud fogni csak ez a végletekig megnyomorított és kifosztott devizahiteles réteg nem?

 

Valóban, ez a mi hibánk is. Ezért én és az Adóskamara minden előfeltétel nélkül szeretnénk egy asztalhoz ülni a többi devizahiteles szervezettel, azért, hogy közösen és hatékonyan tudjunk fellépni a valódi elnyomóinkkal szemben. Kérlek titeket Bankcsapdások, Sárgapólósok, Kriston István, Falus Zsolt, Póka László, Barabás Gyula és a többiek mondjátok meg mikor és hol, és mi ott leszünk.Hangsúlyozom minden előfeltétel nélkül, és csak a devizahitelesek problémájának megoldása érdekében. Várom a megtisztelő válaszotokat.

Váradi Nóra: Mivel minden csoport saját álláspontját képviseli vagy képviselheti, így az álláspontok nem sérülnének egy "népfront" szerű egymás mellett álló formáció jöhetne létre, ahol a legminimálisabb alap lehetne a vh-k azonnali leállítása – a teljes megoldásig.

 

Jogos minden a teljes feltárást igénylő álláspont, beleértve a felelősségre vonást is.

Azonban ha velünk szembe jön mindenki az autópályán, akkor legalább néhány alapvető kérdésben egyet kell érteni, különben semmi sem változik. Az a legrosszabb, mert több millió ember kerülhet teljesen padlóra.

loading...

Az, hogy ezen túl mindenki képviselje a saját álláspontját a kemény vonalig, az nem is hátrány, hanem előny. De minden álláspont annyit ér, amennyit el lehet vele érni – az adósok érdekében. Valahol el kell kezdeni kihúzni a gólemet a földből és az elakadt szekeret együtt megtolni.

Ha lenne nyilvánosság és megértenék az emberek mit tettek velük, akkor alakulhatna ki a tudatos tömeg.Minél többet értenek meg a nyilvánosság által és azt látják, hogy mindenki egyfelé húzza a szekeret, annál fogékonyabbak lennének a trükkösebb részek és összefüggések megértésére… (pl. IMF mnb szerepe, spekuláció, kockázatkezelés).

A bírák, és azok, akik ilyen ügyekben döntenek, viszont nem hivatkozhatnak arra, hogy ez nekik túl bonyolult, meg kell tudniuk az igazat és képesnek kéne lennie azt megérteni.

A "vótnemvót" deviza témában a hozzáértőknek egy asztalhoz kéne ülni és megbeszélni, mert ennek kommunikálása körül van az egyik kritikus gubanc, – közben rakják ki az embereket.

És hogy miért nem fordulnak az emberek az ügyészségre. Hát ez a probléma magáért beszél.

Már régen túllennénk az egészen, ha a csalást lehetne bizonyítani…. eddig valahogy senkinek nem sikerült eljutni – természetesen…..

Ezekből látszik, hogy a devizahitelezés sorsa össze van fonódva a jogállami bíráskodás, (ügyészkedés) létével vagy nem létével.Amíg az adósok tanakodnak, kifelé is figyelni kéne, mert a főtanácsosok nem kispályáznak, mire felocsúdunk, máris EU kompatibilis lesz az EBRD paktum.. totál "tisztességtelenből lesz egy tisztességes, de kockázatos termék"… csak a vak nem látja, hogy eu szinten készül a legalizálás. Minden hozzáértőnek egy irányba kell fordulnia.

NCK: Mi, a siker elérése érdekében minden lehetséges eszközzel tájékoztatni fogjuk az átvert „hitel”-károsultak tömegét a fejleményekről és az elért eredményekről. Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
„DEVIZA”-ELEKTORI PARLAMENT.
„DEVIZA”-ELEKTORI PARLAMENT.

„DEVIZA”-ELEKTORI PARLAMENT [good_old_share] Sajnos a felvétel nem túl jó minőségű, de a lényeg látható és hallható benne. A felvételt készítő...

MÉG MINDIG NYERNEK PEREKET AZ ADÓSOK? EZ TARTHATATLAN!
MÉG MINDIG NYERNEK PEREKET AZ ADÓSOK? EZ TARTHATATLAN!

MÉG MINDIG NYERNEK PEREKET AZ ADÓSOK? EZ TARTHATATLAN! [good_old_share] Pint Anikó - Hitelsikerek. 1/2018. számú gazdasági elvi határozat.   Kedves...

Close