MI A PROBLÉMÁTOK “DEVIZÁSOK”? DARÁKOT IS MEGLÁTOGATTÁK A SÁRGAPÓLÓSOK.

MI A PROBLÉMÁTOK "DEVIZÁSOK"? DARÁKOT IS MEGLÁTOGATTÁK A SÁRGAPÓLÓSOK.

MI A PROBLÉMÁTOK "DEVIZÁSOK"? DARÁKOT IS MEGLÁTOGATTÁK A SÁRGAPÓLÓSOK.

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Fut kifelé bősz darák a gyáva,
Lenézett „nyuggerek” a nyomába.
Vádakra választ nem tud adni bár,
Sárgapólósoktól kegyelmet vár.


– Azok bizony nem adtak neki kegyelmet, hanem folytatták a véleménynyilvánítást.
Egyemberként záporoztatták a fejére mindazokat a disznóságokat, amiket a bankok javára a kifosztott társadalom ellne a többi főbíróval, politikussal, bakárral elkövetett.


Nem sokáig bírta. 
Felállt, kisietett a bankból testőrével együtt. A bank előtt a villogós szolgálati Audi várta sofőrrel. Még bankolni is a mi pénzünkön jár.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ez előzmény az, hogy éppen a banki besátorozások egy éves évfordulóját ünnepeltük a Nyugati téri otp-ben sátorral, tortával, gyertyával, feliratokkal, rendőrökkel. 
Kb. negyed óra véleménynyilvánítás után megérkezett a kúria elnöke. 


Nekünk sem kellett több…
Később videó is lesz a darákfuttatásról.

A többiek meg még mindig elhiszik, hogy politikai cirkuszt csináló nagyszájúak támogatásával bármi elérhető… – de hát gyáva megalkuvók, gyáva megalkuvókat követnek.

loading…


A Sárgapólósok inkább cselekednek.

Inkább húzom a csíkot, minthogy megkérdezném, mi a problémátok SeVizások? A történteket látva, levonhatóak a tanulságok. Egymagukban milyen kis piti, senkik ezek az emberek.Csak a rájuk ruházott hatalomnál fogva gondolják, hogy ők valakik. A tapasztalataim alapján kijelenhetem, ők is sebezhetőek, ők is ugyanolyan átlagos állampolgárok mint a többi 8-9 millió magyar. Akkor meg mitől féltek"SeVizások" ? A hatalmat ti adtátok, azt vissza is lehet, sőt kell is venni, mert visszaéltek vele! Hajrá!!

loading…


Több kép itt nézhető: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1728239153868689

HAjrá! Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom, 0630-931-9802

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM