MELY PÁRTOK AKARJÁK MEGOLDANI A “DEVIZA”-HITELES KATASZTRÓFÁT?

MELY PÁRTOK AKARJÁK MEGOLDANI A "DEVIZA"-HITELES KATASZTRÓFÁT?

MELY PÁRTOK AKARJÁK MEGOLDANI A "DEVIZA"-HITELES KATASZTRÓFÁT?

[good_old_share]


Mely pártok akarják megoldani a devizakatasztrófát? (Spontán kérdés, négyen az asztalnál)Beszélgetnek:
– Molnár F. Árpád (ELI) (Világszerte ismert tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes)
– Bognár Tibor (civil szervezeti elnökhelyettes, ismert polgárjogi aktivista, neves otthonvédő)
– Fazekas Tiborc (közismert jogvédő, mediátor)
– Kollár Krisztina (a Hírháttér és a HírAréna munkatársa, világutazó)

Operatőr:
Szendáj Andrea (jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

A mentelmi jog marad! Nem lehet majd hozzányúlni!

 

Friss hír, hogy Farkas Flórián a Lungo Drom elnöke idén is a 17. helyre került a Fidesz országos listáján, csakúgy mint 4 éve. Ez azt jelenti, ha a Fidesz 20 százalékot szerez, már biztosan bekerül a parlamentbe. Azaz hiába a korrupciós ügyek sora, hiába a nyomozás a Lungo Dom ügyei miatt, Farkas bent fog ülni a parlamentben. Orbán nem véletlenül döntött így!

Ez a hír azért is fontos, mert így minden FIDESZ-KDNP szavazó számára világos, hogy Orbán és pártja milyen erkölcsi értékrendet képvisel. A "deviza"-károsultak, a volt rendvédelmi dolgozók, a volt magánnyugdíjpénztári-tagok…stb már megtapasztalhatták…

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Melyik pártot választod 2018. április 8-án?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM