A BANK MINDENT TUDNI FOG RÓLAD

A BANK MINDENT TUDNI FOG RÓLAD!

A BANK MINDENT TUDNI FOG RÓLAD

A politikusaink szavazatára és segítségére mindig számíthatnak a bankok…Nagy kérdés az, hogy ez után a te, és családod szavazatára számíthatnak-e a politikusok?

[cn-social-icon]

A magáncsőddel kapcsolatban egy korábbi cikkünkben írtuk, hogy abban biztos lehetsz, hogy ha magáncsődbe menekülsz, 5-7 éven át egy kirendelt kormánytisztviselő fogja adagolni a parizert neked és családodnak, eladja a tévét, a kocsit, és a család minden mozdulatát, pénzmozgását folyamatosan felügyelni fogja.

Mindenről nyilvántartást vezet majd, te pedig szorgalmasan jelentesz neki, mit akarsz vásárolni a gyereknek, ki mennyi pénzt hozott haza az elmúlt hónapokban. Még a nagymamáról is be kell számolni a felügyelő felé, ha együtt laktok.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Hogy ez még hatékonyabban működhessen, a bankok magánnyomozókat is alkalmazhatnak annak érdekében, hogy biztosan tudjanak minden lépésedről és semmit se titkolhassál el előlük. Köszönjük a politikusainknak!Magánnyomozók figyelhetik a családokat magáncsőd esetén a Pénzcentrum.hu információi szerint.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...