MEGVAN A VÁRT EREDMÉNY! – KOCKÁZATFELTÁRÓ NYILATKOZAT HIÁNYA!

MEGVAN A VÁRT EREDMÉNY! – KOCKÁZATFELTÁRÓ NYILATKOZAT HIÁNYA!

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Úgy tűnik, hogy az átvert devizakárosultak kitartása végül mégiscsak meghozza a várt eredményt!FIGYELEM! FONTOS LINKEK A CIKK ALJÁN! A hitelsikerek weboldalán jelent meg az alábbi hír.

Kedves Olvasóink!
Kockázat ismertetése nélkül vállaltatott kockázatot a Merkantil!

A sajtóból értesültünk az alábbiakról:

“Január 15-én a Fővárosi Törvényszéken dr. Némethi Gábor ügyvéd első fokon pert nyert a Merkantil Bankkal szemben. Ügyfele nevében a per folyamán először hiányosnak mondta a kockázatfeltáró nyilatkozatot, majd kiderült, hogy ilyen nem is volt.”*

Természetesen tudjuk, hogy még rengeteg kitartásra és türelemre van szüksége az átvert károsultaknak jogaik érvényesítéséhez, de azt gondoljuk, hogy az igazság úgyis a felszínre tör.

Gratulálunk az ügyvéd úrnak! )

TOVÁBBI RÉSZLETEK EBBEN A CIKKBEN: FORDUL A KOCKA – AZ AUTÓHITELESEK VISSZAVÁGHATNAK A BANKOKNAK. Az autóhitelek esetében volt kockázatfeltáró nyilatkozat? Szerintünk sokan tudják a választ. Ez egy nagyon lényeges kérdés az autóhitelek esetében, hisz a Magyar Nemzet azt közölte, hogy az autóhiteles nyer, ha a szerződéskötéskor nem volt kockázatfeltáró nyilatkozat…TOVÁBB >>>

ÚJABB RÉSZLETEK: ÉRDEMES PERELNI – KOCKÁZATFELTÁRÓ NYILATKOZAT HIÁNYA. A kockázatfeltáró nyilatkozat feltárja az adósok, lizingbe vevők előtt a devizaárfolyam mozgásokból eredő veszélyeket. Bihari Krisztina elmondja, hogy a nyilatkozat hiánya miatt..TOVÁBB >>>FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás