MEGINT TÁVOLTARTÁS? VIDEÓ!

MEGINT TÁVOLTARTÁS? VIDEÓ!

MEGINT TÁVOLTARTÁS? VIDEÓ!

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Holnap újabb távoltartó ülés a kövéres zaklatási ügyben. – Találnak még olyan bírót, aki nyalja a házelnök ülepét?2017. augusztus 2. napján déli 12 órakor a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon kiderül, hogy másodszor is elrendelik-e ellenünk a távoltartást kövér házától.
Korábban már volt távoltartásunk 60 napig, mely 2017. június 11-ig tartott. 
Április 12-én hétfőn reggel természetesen kövérnél kezdtünk. Azóta kb. 40 véleménynyilvánítást valósítottunk meg a Szigetszentmiklós Nyár utca 23 előtt.

A bíróság kérte, hogy még az ülés előtt nyújtsuk be a bizonyítási indítványainkat.
Megtettük. A levél itt olvasható.
A levél utáni hivatkozáson elérhető kövérfeleség hisztije, amiben arról ír, hogy mi őt túszul ejtettük.

Hajrá! PL.

„Tárgy: Bizonyítási indítványok a 4. Bny.57/2017 ügyben

Tisztelt Bíróság!

Alulírott Póka László és Póka Anita az alábbiakat indítványozzuk:
–          A mellékelt videófelvételek (3 db) megtekintése az ülésen. 
o   Azt kívánjuk bizonyítani, hogy a sértett feljelentés kiegészítés kiegészítéseként ügyvédje által benyújtott hisztije alaptalan. Vele a kapcsolatot senki nem kívánt felvenni, őt az otthona elhagyásában senki nem akadályozta, a véleménynyilvánítás kizárólag kövér lászló felé irányul. 
–          A sértett (sértettek) kihallgatása
o   A sértett kihallgatásával a beadványában írtak valóságtartalmának hiányosságait, állításainak pontatlanságát, azok bizonyítatlanságát kívánjuk alátámasztani.
Amennyiben technikailag a bíróság nem tudja megoldani a filmek lejátszását, és szükségük van arra, hogy lejátszót, és hangosító eszközöket magunkkal vigyünk, úgy kérjük, hogy ezt rövid úton telefonon szíveskedjenek jelezni a tárgyalást megelőzően 2017.08.02. 10 óráig. 0630-931-9802, 0630-279-6701

Tököl, 2017. július 31. Szerdán 12 órai találkozásunkig is minden jót kívánva;

Tisztelettel:Póka László, Póka Anita.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM