MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

[good_old_share]


Már nem is lepődünk meg…

 

Hamarosan kiderül az igazság. A Jobbiknak színt kell vallania.A múlt alkalommal írtunk arról, hogy egymásnak ellentmondó hírek látnak napvilágot a rendkívüli parlamenti ülés kapcsán, melynek fő témája lenne a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetése.

loading...

Sajnos azóta már kiderült: a Jobbik valóban nem írta alá az LMP javaslatát!

A Jobbik is becsapta a devizahiteleseket, amikor mégsem támogatta, hogy rendkívüli ülésnapon tárgyaljanak a kérdésről, ezt állítja az LMP. A párt szóvivője hangsúlyozta, mivel a Jobbik nélkül is összegyűlt a megfelelő számú aláírás, a parlamenti ülést megtartják. Azt szeretnék, ha minden párt ott lenne és megszavaznák az LMP devizahiteleseket megmentő javaslatát.

A Jobbik azt állítja, hogy meg fogják szavazni az LMP javaslatát, amely a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetéséről szól.

Érdekes, hogy a Jobbik korábban több károsultnak is azt ígérte, hogy benyújtják a törvényjavaslatot. Ez mégsem történt meg, így az LMP lépett a „tettek mezejére”.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Hamarosan meglátjuk, hogy a Jobbik részt vesz-e a rendkívüli ülésen, és megszavazzák-e a törvényjavaslatot. Mi itt leszünk, és be fogunk róla számolni!

loading...
Fontos kérdésről van szó – az LMP javaslata arról szól, hogy újra bevezessék a kilakoltatási moratóriumot, és függesszék fel a folyamatban lévő kilakoltatási eljárásokat”.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKÁR NEM A BARÁTOD! 10 TRÜKK, AMIVEL ÁTVERHET A BANK!
A BANKÁR NEM A BARÁTOD! 10 TRÜKK, AMIVEL ÁTVERHET A BANK!

A BANKÁR NEM A BARÁTOD! 10 TRÜKK, AMIVEL ÁTVERHET A BANK! [good_old_share] Az évek során gyűjtött tapasztalataink alapján összeállítottuk, hogy...

NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT.
NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT. VIDEÓ.

NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT. [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! A Sárgapólósok kirándultak egyet. – Jól sikerült....

Close