MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

MEGINT ÁTVERTÉK A „DEVIZA”-KÁROSULTAKAT.

[good_old_share]


Már nem is lepődünk meg…

 

Hamarosan kiderül az igazság. A Jobbiknak színt kell vallania.A múlt alkalommal írtunk arról, hogy egymásnak ellentmondó hírek látnak napvilágot a rendkívüli parlamenti ülés kapcsán, melynek fő témája lenne a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetése.

Sajnos azóta már kiderült: a Jobbik valóban nem írta alá az LMP javaslatát!

A Jobbik is becsapta a devizahiteleseket, amikor mégsem támogatta, hogy rendkívüli ülésnapon tárgyaljanak a kérdésről, ezt állítja az LMP. A párt szóvivője hangsúlyozta, mivel a Jobbik nélkül is összegyűlt a megfelelő számú aláírás, a parlamenti ülést megtartják. Azt szeretnék, ha minden párt ott lenne és megszavaznák az LMP devizahiteleseket megmentő javaslatát.

A Jobbik azt állítja, hogy meg fogják szavazni az LMP javaslatát, amely a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetéséről szól.

Érdekes, hogy a Jobbik korábban több károsultnak is azt ígérte, hogy benyújtják a törvényjavaslatot. Ez mégsem történt meg, így az LMP lépett a „tettek mezejére”.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Hamarosan meglátjuk, hogy a Jobbik részt vesz-e a rendkívüli ülésen, és megszavazzák-e a törvényjavaslatot. Mi itt leszünk, és be fogunk róla számolni!
Fontos kérdésről van szó – az LMP javaslata arról szól, hogy újra bevezessék a kilakoltatási moratóriumot, és függesszék fel a folyamatban lévő kilakoltatási eljárásokat”.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM