MEGFIGYELÉS – LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

MEGFIGYELÉS - LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

MEGFIGYELÉS – LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

[good_old_share]


Folyamatosan megfigyelik és lehallgatják, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tagjait? Vajon a hatóságok mindent tudni akarnak a tagok mozgásáról, terveiről?

 

Az alábbi felvétel ezt a gyanút erősíti.A Mérce számolt be Pókáék újabb akciójáról:

Szilárd házához, a rendőrség már megjelent lakossági bejelentésre.

A Fidesz alelnökének házánál akartak tüntetni devizahitelesek, de a rendőrök már a helyszínen várták és lakossági bejelentésre hivatkozva igazoltatták is őket. Az esetről videó is készült.

A videóban az látható, hogy Németh Szilárd Sáska utcai házával szemben, a sarkon várakoznak a tiltakozók, majd amikor átkelnek, az addig ott tartózkodó rendőrautó megérkezik melléjük, egy újabb rendőrautó is jön, sőt pár perc múlva megjelenik egy rendőr százados is.

Az első bemutatkozó rendőr azzal kezdi, hogy lakossági bejelentésre érkeztek ki zaklatás miatt. A tüntetők ezen némileg felháborodnak és megkérdezik ennyi idő alatt milyen lakossági bejelentés érkezhetett be?Majd amikor a százados közli, hogy bűncselekményt követtek el, még inkább felpaprikázódik a hangulat.

Azt pontosan tudjuk, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat is használja a FinFisher kormányzati kémprogramot. De vajon be is vetik azok ellen, akik kiállnak a bankok által becsapott lakosság mellett?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A tiltakozók a véleménynyilvánítás szabadságára hivatkoznak. Végül a videó azzal ér véget, hogy bűncselekmény gyanújával előállítják a tiltakozókat.

 

A tiltakozók egyébként többek között “Hallgass a szívedre ne szavazz a Fideszre” feliratú papírlapokat ragasztottak ki celluxal Németh Szilárd házára, de azt is üzenték, szerintük nem a civileket, hanem a Fideszt kell kitakarítani az országból.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM