MEGFIGYELÉS – LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

MEGFIGYELÉS - LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

MEGFIGYELÉS – LEHALLGATTÁK A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETŐKET?

[good_old_share]


loading...

Folyamatosan megfigyelik és lehallgatják, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tagjait? Vajon a hatóságok mindent tudni akarnak a tagok mozgásáról, terveiről?

 

Az alábbi felvétel ezt a gyanút erősíti.A Mérce számolt be Pókáék újabb akciójáról:

Szilárd házához, a rendőrség már megjelent lakossági bejelentésre.

A Fidesz alelnökének házánál akartak tüntetni devizahitelesek, de a rendőrök már a helyszínen várták és lakossági bejelentésre hivatkozva igazoltatták is őket. Az esetről videó is készült.

loading...

A videóban az látható, hogy Németh Szilárd Sáska utcai házával szemben, a sarkon várakoznak a tiltakozók, majd amikor átkelnek, az addig ott tartózkodó rendőrautó megérkezik melléjük, egy újabb rendőrautó is jön, sőt pár perc múlva megjelenik egy rendőr százados is.

Az első bemutatkozó rendőr azzal kezdi, hogy lakossági bejelentésre érkeztek ki zaklatás miatt. A tüntetők ezen némileg felháborodnak és megkérdezik ennyi idő alatt milyen lakossági bejelentés érkezhetett be?Majd amikor a százados közli, hogy bűncselekményt követtek el, még inkább felpaprikázódik a hangulat.

Azt pontosan tudjuk, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat is használja a FinFisher kormányzati kémprogramot. De vajon be is vetik azok ellen, akik kiállnak a bankok által becsapott lakosság mellett?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A tiltakozók a véleménynyilvánítás szabadságára hivatkoznak. Végül a videó azzal ér véget, hogy bűncselekmény gyanújával előállítják a tiltakozókat.

 

A tiltakozók egyébként többek között “Hallgass a szívedre ne szavazz a Fideszre” feliratú papírlapokat ragasztottak ki celluxal Németh Szilárd házára, de azt is üzenték, szerintük nem a civileket, hanem a Fideszt kell kitakarítani az országból.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL - ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.
DEVIZAHITEL – ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON.

DEVIZAHITEL - ÍTÉLETEK FUTÓSZALAGON. [good_old_share] Ismerős helyzet, ismerős időkből...   Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda - A tegnapival megegyező törvényszék...

KÖZELEDIK A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM VÉGE!
KÖZELEDIK A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM VÉGE!

KÖZELEDIK A KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM VÉGE! [good_old_share] A kormánypártok nem hajlandóak szóba állni a "deviza"-károsultakkal. A károsultak képviselői hiába szervezték meg...

Close