ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS – AVAGY A FORINTOSÍTÁS KÖVETKEZMÉNYEI

ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS - AVAGY A FORINTOSÍTÁS KÖVETKEZMÉNYEI.

ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS – AVAGY A FORINTOSÍTÁS KÖVETKEZMÉNYEI

Az átvert devizakárosultak a napokban tapasztalhatják meg "élesben" a forint forintosításának következményeit, melyet kedvenc pártjuk és politikusaik nagy része a bankok védelmében megszavazott. [cn-social-icon]

Alább két devizakárosult osztotta meg frissen szerzett tapasztalatait:

Szerintetek ez elszámolás vagy leszámolás?

Katalin K.:

"Első kézből tudok nektek egy igazi, meleg, friss ropogós erste elszámolást adni.:Felvett összeg 13.800.000.- ft, visszafizetett 12,600.000.- ft….mostani tőketartozásom 21.091.947 ft és ha a maradék futamidőmet végig fizetném, akkor a végéig még kifizetnék 35.311.944.ft-ot / ha nem változna a kamat/ tehát összesen: 13.800.000 ft kölcsönre ez a tisztességes erste bank visszakövetel 47.911.900.- ft-ot. Szerintetek???"

Egy újabb:

K. Erika:

Majd felrobbanok!

Megkaptuk az erstétől a forintosítást. 8-at vettünk fel, novemberben volt 7 éve, hogy fizetjük. Soha egy percre nem volt elmaradásunk, tehát bünti kizárva.

És kapaszkodjatok meg!!!

Februárig visszafizettünk 6 006 224Ft-ot, és még tartozunk 12 657 702Ft-al!!!!

Meg a jó ku*** anyjukat!!!!! Gyilkos hangulatba kerültem!!!! Most itt lenne előttem egy, nekimennék, isten bizony, bármi lenne a következmény!!!! Az Isten szakassza rájuk az eget, és az összes redvás, hazaáruló politikusra!!!

És két rövid hozzászólás:

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

– És persze a kamat csak induló, majd lesz a jegybank megint 10% fölött és akkor kérnek 80 millát

Egy másik hozzászólás:
– Én 5 millát vettem fel, 5 évig fizettem, és az elszámolás után van még cirka 10.3 millám..

 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM