ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS – AVAGY A FORINTOSÍTÁS KÖVETKEZMÉNYEI

ELSZÁMOLÁS, VAGY LESZÁMOLÁS – AVAGY A FORINTOSÍTÁS KÖVETKEZMÉNYEI

Az átvert devizakárosultak a napokban tapasztalhatják meg "élesben" a forint forintosításának következményeit, melyet kedvenc pártjuk és politikusaik nagy része a bankok védelmében megszavazott. 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Alább két devizakárosult osztotta meg frissen szerzett tapasztalatait:

Szerintetek ez elszámolás vagy leszámolás?

Katalin K.:

"Első kézből tudok nektek egy igazi, meleg, friss ropogós erste elszámolást adni.:Felvett összeg 13.800.000.- ft, visszafizetett 12,600.000.- ft….mostani tőketartozásom 21.091.947 ft és ha a maradék futamidőmet végig fizetném, akkor a végéig még kifizetnék 35.311.944.ft-ot / ha nem változna a kamat/ tehát összesen: 13.800.000 ft kölcsönre ez a tisztességes erste bank visszakövetel 47.911.900.- ft-ot. Szerintetek???"

Egy újabb:

K. Erika:

Majd felrobbanok!

Megkaptuk az erstétől a forintosítást. 8-at vettünk fel, novemberben volt 7 éve, hogy fizetjük. Soha egy percre nem volt elmaradásunk, tehát bünti kizárva.

És kapaszkodjatok meg!!!

Februárig visszafizettünk 6 006 224Ft-ot, és még tartozunk 12 657 702Ft-al!!!!

Meg a jó ku*** anyjukat!!!!! Gyilkos hangulatba kerültem!!!! Most itt lenne előttem egy, nekimennék, isten bizony, bármi lenne a következmény!!!! Az Isten szakassza rájuk az eget, és az összes redvás, hazaáruló politikusra!!!

És két rövid hozzászólás:

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

– És persze a kamat csak induló, majd lesz a jegybank megint 10% fölött és akkor kérnek 80 millát

Egy másik hozzászólás:
– Én 5 millát vettem fel, 5 évig fizettem, és az elszámolás után van még cirka 10.3 millám..

 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás