MAGYARORSZÁG EURÓPA VÉDELMEZŐJE! OSZD MEG!

MAGYARORSZÁG EURÓPA VÉDELMEZŐJE! OSZD MEG!

Az alábbi videó a hazánkat védő harcosaink tiszteletére készült!

Egész Európa ellen egy modernkori hadviselés zajlik.

 

Nem kell ahhoz komoly katonai ismeretekkel rendelkezni, hogy egy átlagos ember a rendelkezésre álló bizonyítékok és információk alapján azonnal felismerje ezt a tényt.

Az Európa felé áramló hatalmas tömegben viszonylag kis számban találhatóak háborús menekültek. Az áradat nagyobb részét a fiatal, életerős, katonakorú férfiak teszik ki. Sokukról már bebizonyosodott, hogy katonai kiképzésben részesültek.

A céljuk, hogy eljussanak Európa gazdaságilag fejlettebb területeire. Ezért mindent el is követnek. Sok esetben az adott ország törvényeit figyelmen kívül hagyva, a határokat erőszakosan átlépve követelnek szabad utat maguknak.

A háttérben hatalmas anyagi és technikai eszközökkel ellátott embercsempész szervezetek segítik az előretörésüket. Útjuk során pedig „karitatív” szervezetek „civil” emberei látják el őket élelemmel, ruházattal, és tanácsokkal.

Az Európára leselkedő veszély egyre nagyobb. Ilyen körülmények között minden nemzet alapvető kötelessége a határvédelem, és a határaink felé özönlő tömeg megfelelő törvényi szabályzása.

Hazánk ebben egész Európa számára példát mutatott, és a határvédők kitartása, szervezettsége és elszántsága is példaértékű.
Ez a videó a hazánkat védő harcosaink tiszteletére készült!

Természetesen azon honfitársaink munkájáról is elismeréssel adózunk, akik nem szerepelnek a videóban, legyen az Büntetés-végrehajtó, Polgárőr, Mezőőr vagy civil ember!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Magyarország Európa védelmezője – Hungary is the defender of Europe. 

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás