KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK!

KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK!

KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK!

[good_old_share]


Molnár F. Árpád – KILAKOLTATÁS! TERJESSZÉTEK! Az Orbán-klán hajnali 6-kor akarja kilakoltatni az 1956-os hős túlélő Antall Józsefet, valamint Lasztóczi Tündét és beteg unokáit!

 

Már ma este jöhet mindenki, buli lesz és ott alvás, mert reggel 6-ra gyakori, hogy az Orbán-klán mi pénzünkön eltartott álrendőrsége lezárja a fél utcát, hogy a leggazdagabb politikai maffia még több pénzhez jusson az ingatlanok elvételével!Cím, ahová már most jöhet mindenki, be is nézhet, bulizhat, ott is alhat, reggel pedig ahogy dönt, ellenállhat:

Budapest, XV. kerület, Zsókavár utca 19., 8. emelet 26.

Jöhetnek pártok, kommunisták, nácik, fradisták, bárki, aki akar.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Amely pártok sem politikust, sem civilt nem küldenek, fekete listára kerülnek, ahogy eddig tettük, amikor nélkülük akadályoztunk meg a legutóbbi kb. 8 kilakoltatásból kb. 6-ot.

Értesítsétek a médiumokat is, jöjjenek, hívjanak! Telefonszámom: +36/30/919-6386. – Molnár F. Árpád.[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM