KÖZOKIRATBAN – A BANKOK ÉS A FELÜGYELET TUDATOSAN MEGTÉVESZTETTÉK A LAKOSSÁGOT.

KÖZOKIRATBAN - A BANKOK ÉS A FELÜGYELET TUDATOSAN MEGTÉVESZTETTÉK A LAKOSSÁGOT.

KÖZOKIRATBAN – A BANKOK ÉS A FELÜGYELET TUDATOSAN MEGTÉVESZTETTÉK A LAKOSSÁGOT.

[good_old_share]


Jakus Mariann – THM. FIGYELEM! FONTOS VIDEÓK AZ OLDAL ALJÁN!

 

Deviza eladósodást vizsgáló parlamenti albizottság összefoglaló jelentése: / A bizottsági jegyzőkönyv közokirat !

loading...

41/1997. (III. 5.) Korm. Rendelet„Teljességgel alkalmatlan ugyanakkor a THM arra, hogy változó kamatozású,deviza alapú hitelek árazását hasonlítsuk össze vele, és még kevésbé arra, hogy azok teljes futamidőre előrevetített fajlagos költségét megjelenítse.

Ennek az egyszerű magyarázata az, hogy a mutató meghatározásakor csak a legelső periódus, előre ismert kamatterhét lehet alapul venni, a későbbi kamatváltozási lehetőségeket nem . Emellett az árfolyamoldali hatások teljes mértékben kimaradnak belőle, azok létezésére csak egy disclamer lábjegyzet utal.

A bankok és hitelközvetítők ugyanakkor a termékértékesítés során kifejezetten építettek arra, hogy a forint-, ill . a deviza alapú hitelek (utóbbiakra nézve kedvezőbb) teljes hiteldíj-mutatóit összevetették.

Teljesen érthetetlen, hogy a felügyelő hatóságok miért tolerálták hosszú éveken keresztül, hogy egy fogyasztóvédelmi eszközből a fogyasztók tudatos megtévesztésének eszköze lett. „

 

Halkan megjegyzem,ha egy parlamenti közokiratban leírják ,hogy a bankok, és a “felügyelet “ tudatosan megtévesztették a lakosságot, ehhez hozzáadva a többi trógerságot,a börtönéveket kellene/fő bemutatni grafikonon rég,nem a többi f@szságot!!! 8 éve !!!! – Jakus Mariann.

loading...

NCK: Ehhez tegyük hozzá még azt a tényt, hogy a devizahitel sem devizahitel, hanem befektetési ügylet, amelyre az átvert károsult szerződéses akarata nem terjedt ki.Alább láthatod a bankszövetség elnökének beismerő vallomását! Így még inkább jogosan merülhet fel a kérdés: hogy lehetséges az, hogy ennek a szörnyszülöttnek a parlamenti pártjaink a forintosítással biztosították a jogfolytonosságát?

Teljesen egyértelmű, hogy miután ezt minden jogalkotó tudja, törvényileg kellett volna ezeket a szerződéseket érvényteleníteni.

Ennek ellenére az összes parlamenti párt megszavazta a „devizahitelek” forintosítását, így legalizálta a szerződések jogfolytonosságát, és a bankárok valamint a felügyeleti szervek korábban elkövetett bűneit!  A forintosítással kapcsolatos parlamenti szavazást a második felvétel tartalmazza.

Még mielőtt bárki vitatkozni kezdene: IGEN! A Jobbik is megszavazta a "deviza"-hitelek forintosítását – (forintosítási törvény) így legalizálta a többi parlamenti párttal együtt a szerződések jogfolytonosságát, életben tartását és a bankárok valamint a felügyeleti szervek korábban elkövetett bűneit!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


A forintosítással az árfolyamveszteséget is forintra váltották, amelyről tudjuk, hogy valójában nem létezik. Az árfolyamveszteséget deviza határidős ügyletekkel fedezték le, így egyértelműen befektetési ügyletként kezelték. Parlamenti pártjaink (a Jobbik is) ezt a korábbi folyamatot szentesítette a szavazatával. Most pedig az átvert családok bűnhődnek, nélkülöznek, és kerülnek utcára!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
2018 LEGYEN A DEVIZÁS GYŐZELEM ÉVE!
2018 LEGYEN A DEVIZÁS GYŐZELEM ÉVE!

2018 LEGYEN A DEVIZÁS GYŐZELEM ÉVE! [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! ... sok új ember csatlakozott a Sárgapólósokhoz. Teszünk róla,...

"DEVIZAHITELES" PEREK-MEGÉRI SZENVEDNI, DOLGOZNI.
“DEVIZAHITELES” PEREK-MEGÉRI SZENVEDNI, DOLGOZNI.

"DEVIZAHITELES" PEREK-MEGÉRI SZENVEDNI, DOLGOZNI. [good_old_share] Dr. Marczingós László - Megvan a Karácsonyom szakmailag!   A Fővárosi Törvényszék néhány bírája ott...

Close