KÖZOKIRATBAN – A BANKOK ÉS A FELÜGYELET TUDATOSAN MEGTÉVESZTETTÉK A LAKOSSÁGOT.

KÖZOKIRATBAN - A BANKOK ÉS A FELÜGYELET TUDATOSAN MEGTÉVESZTETTÉK A LAKOSSÁGOT.

KÖZOKIRATBAN – A BANKOK ÉS A FELÜGYELET TUDATOSAN MEGTÉVESZTETTÉK A LAKOSSÁGOT.

[good_old_share]


Jakus Mariann – THM. FIGYELEM! FONTOS VIDEÓK AZ OLDAL ALJÁN!

 

Deviza eladósodást vizsgáló parlamenti albizottság összefoglaló jelentése: / A bizottsági jegyzőkönyv közokirat !

41/1997. (III. 5.) Korm. Rendelet„Teljességgel alkalmatlan ugyanakkor a THM arra, hogy változó kamatozású,deviza alapú hitelek árazását hasonlítsuk össze vele, és még kevésbé arra, hogy azok teljes futamidőre előrevetített fajlagos költségét megjelenítse.

Ennek az egyszerű magyarázata az, hogy a mutató meghatározásakor csak a legelső periódus, előre ismert kamatterhét lehet alapul venni, a későbbi kamatváltozási lehetőségeket nem . Emellett az árfolyamoldali hatások teljes mértékben kimaradnak belőle, azok létezésére csak egy disclamer lábjegyzet utal.

A bankok és hitelközvetítők ugyanakkor a termékértékesítés során kifejezetten építettek arra, hogy a forint-, ill . a deviza alapú hitelek (utóbbiakra nézve kedvezőbb) teljes hiteldíj-mutatóit összevetették.

Teljesen érthetetlen, hogy a felügyelő hatóságok miért tolerálták hosszú éveken keresztül, hogy egy fogyasztóvédelmi eszközből a fogyasztók tudatos megtévesztésének eszköze lett. „

 

Halkan megjegyzem,ha egy parlamenti közokiratban leírják ,hogy a bankok, és a “felügyelet “ tudatosan megtévesztették a lakosságot, ehhez hozzáadva a többi trógerságot,a börtönéveket kellene/fő bemutatni grafikonon rég,nem a többi f@szságot!!! 8 éve !!!! – Jakus Mariann.

NCK: Ehhez tegyük hozzá még azt a tényt, hogy a devizahitel sem devizahitel, hanem befektetési ügylet, amelyre az átvert károsult szerződéses akarata nem terjedt ki.Alább láthatod a bankszövetség elnökének beismerő vallomását! Így még inkább jogosan merülhet fel a kérdés: hogy lehetséges az, hogy ennek a szörnyszülöttnek a parlamenti pártjaink a forintosítással biztosították a jogfolytonosságát?

Teljesen egyértelmű, hogy miután ezt minden jogalkotó tudja, törvényileg kellett volna ezeket a szerződéseket érvényteleníteni.

Ennek ellenére az összes parlamenti párt megszavazta a „devizahitelek” forintosítását, így legalizálta a szerződések jogfolytonosságát, és a bankárok valamint a felügyeleti szervek korábban elkövetett bűneit!  A forintosítással kapcsolatos parlamenti szavazást a második felvétel tartalmazza.

Még mielőtt bárki vitatkozni kezdene: IGEN! A Jobbik is megszavazta a "deviza"-hitelek forintosítását – (forintosítási törvény) így legalizálta a többi parlamenti párttal együtt a szerződések jogfolytonosságát, életben tartását és a bankárok valamint a felügyeleti szervek korábban elkövetett bűneit!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


A forintosítással az árfolyamveszteséget is forintra váltották, amelyről tudjuk, hogy valójában nem létezik. Az árfolyamveszteséget deviza határidős ügyletekkel fedezték le, így egyértelműen befektetési ügyletként kezelték. Parlamenti pártjaink (a Jobbik is) ezt a korábbi folyamatot szentesítette a szavazatával. Most pedig az átvert családok bűnhődnek, nélkülöznek, és kerülnek utcára!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM