Gyülekező!+VIDEO!

loading...

Kérek mindenkit, hogy figyelmesen hallgassa végig a videót, és értelmezze a pénzügyi jogok biztosa által elmondottakat is.

„Ha elég nagy a dörömbölés, ki lehet nyítni a kapukat! Ha nincs tömegnyomás, kontroll, ellenőrzés, akkor hiába van igazunk!” – Doubravszky György

Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy 16-án szombaton, 11:00 órai kezdettel induló rendezvényünk békés szándékú megmozdulás és törvénytisztelő, hiszen pontosan a törvények betartásáért gyülekezünk.

Mi nem a megosztást, hanem a várva várt összefogást erősítjük, éppen ezért sem a civil szervezetünk, sem pedig a pártunk zászlóit és emblémáit nem hoztuk magunkkal. Mi most magyarként, magyar állampolgárként, az összefogás nevében, a törvények betartásáért és az emberek becsületének és méltóságának védelmébe gyűlünk össze.


loading...

Tisztelettel várunk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy ezt az értékrendet képviselni, illetve elfogadni tudja. Lehetnek bármely pártnak vagy szervezetnek a tagjai, de civilként, a magyar nemzet tagjaként vegyenek részt rendezvényünkön, támogassa törekvésünket és kérünk mindenkit, hogy az ellentétek és a megosztások elkerülése végett, hagyják otthon megkülönböztetésre alkalmat adó jelvényeiket és zászlóikat. Mindannyian egyformák vagyunk!

Én, a Kossuth téren a Kossuth szobornál vagyok minden nap, ott találkozunk!

Kásler Árpád
Kelt, Budapest, Kossuth tér 2013. 02. 13

Read previous post:
Lesz miből kárpótolni az adósokat!

A mai gyülekező a Bankcenter és a Nemzeti Bank előtt volt. Ha már ott voltunk, vagy ötvenen bementünk a Nemzeti...

Egyre többen, egyre erősebbek!

Egész nap havazott, szinte megállás nélkül. Ma felülmúltuk létszámban a tegnapi megmozdulást. Kb. 150-170 ember gyűlt össze, hóval, faggyal dacolva,...

Close