Gyülekező!+VIDEO!

Kérek mindenkit, hogy figyelmesen hallgassa végig a videót, és értelmezze a pénzügyi jogok biztosa által elmondottakat is.

„Ha elég nagy a dörömbölés, ki lehet nyítni a kapukat! Ha nincs tömegnyomás, kontroll, ellenőrzés, akkor hiába van igazunk!” – Doubravszky György

Mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy 16-án szombaton, 11:00 órai kezdettel induló rendezvényünk békés szándékú megmozdulás és törvénytisztelő, hiszen pontosan a törvények betartásáért gyülekezünk.

Mi nem a megosztást, hanem a várva várt összefogást erősítjük, éppen ezért sem a civil szervezetünk, sem pedig a pártunk zászlóit és emblémáit nem hoztuk magunkkal. Mi most magyarként, magyar állampolgárként, az összefogás nevében, a törvények betartásáért és az emberek becsületének és méltóságának védelmébe gyűlünk össze.


Tisztelettel várunk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy ezt az értékrendet képviselni, illetve elfogadni tudja. Lehetnek bármely pártnak vagy szervezetnek a tagjai, de civilként, a magyar nemzet tagjaként vegyenek részt rendezvényünkön, támogassa törekvésünket és kérünk mindenkit, hogy az ellentétek és a megosztások elkerülése végett, hagyják otthon megkülönböztetésre alkalmat adó jelvényeiket és zászlóikat. Mindannyian egyformák vagyunk!

Én, a Kossuth téren a Kossuth szobornál vagyok minden nap, ott találkozunk!

Kásler Árpád
Kelt, Budapest, Kossuth tér 2013. 02. 13

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM