“DEVIZAPEREK”. MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

"DEVIZAPEREK". MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

"DEVIZAPEREK". MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

[good_old_share]


Dr. Csikász Levente – Devizaperek – adalék az elvileg "független" ítélkezéshez.
Van egy ügyvédi iroda, ami jól látható a mellékelt képen, (oldal alján) akik az én tapasztalatom szerint minimálisan kettő pénzintézetet (CIB és BAF) képviselnek devizás perekben. Asszisztenst keresnek, akinek feladata az ítélettervezetek készítése is. 

loading...

A kérdés költői: Nem a független, objektív és pártatlan bíróknak kellene az ítéletet megszerkeszteni a banki ügyvédek helyett?

A véleményalkotást Önökre bízom kedves devizaadósok.

(Nem mellesleg megjegyzem, hogy a jogalkotó a folyamatban lévő végrehajtás megszüntetési ügyekre is bevezette az új salátatörvény – 2016. évi CLVIII. tv. – rendelkezéseit, amivel lényegében a meglévő végrehajtás megszüntetési pereket kezdik szépen felszámolni és megszüntetni, mert nehogy már az adós alkupozíciót csikarhasson ki a pénzintézettel szemben.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

E salátatörvény egy igen alacsony színvonalú és önmagának is ellentmondó jogszabály, ami megint olyan káoszt fog okozni a bíróságokon, aminek minden negatív kihatása megint az adósokon fog csattanni – ismerve a bírák többségének gondolkodását, TISZTELET a kevés kivételnek!) – Dr. Csikász Levente.FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading...

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MOST AZ EGÉSZ "DEVIZÁS"-TÁRSADALOM GYŐZELME A TÉT!
MOST AZ EGÉSZ “DEVIZÁS”-TÁRSADALOM GYŐZELME A TÉT!

MOST AZ EGÉSZ "DEVIZÁS"-TÁRSADALOM GYŐZELME A TÉT! Ami miatt engem perelnek, az nem más, mint a tevékenységemmel összefüggő közérdekű és...

BUKNI FOGNAK A "DEVIZA"-HITELEK?
BUKNI FOGNAK A “DEVIZA”-HITELEK?

BUKNI FOGNAK A "DEVIZA"-HITELEK? [good_old_share] Az igazságra előbb vagy utóbb fény derül... Itt az ideje, hogy az igazságszolgáltatás végre a...

Close