“DEVIZAPEREK”. MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

"DEVIZAPEREK". MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

"DEVIZAPEREK". MENNYIRE FÜGGETLEN A MAGYAR ÍTÉLKEZÉS?

[good_old_share]


Dr. Csikász Levente – Devizaperek – adalék az elvileg "független" ítélkezéshez.
Van egy ügyvédi iroda, ami jól látható a mellékelt képen, (oldal alján) akik az én tapasztalatom szerint minimálisan kettő pénzintézetet (CIB és BAF) képviselnek devizás perekben. Asszisztenst keresnek, akinek feladata az ítélettervezetek készítése is. 

A kérdés költői: Nem a független, objektív és pártatlan bíróknak kellene az ítéletet megszerkeszteni a banki ügyvédek helyett?

A véleményalkotást Önökre bízom kedves devizaadósok.

(Nem mellesleg megjegyzem, hogy a jogalkotó a folyamatban lévő végrehajtás megszüntetési ügyekre is bevezette az új salátatörvény – 2016. évi CLVIII. tv. – rendelkezéseit, amivel lényegében a meglévő végrehajtás megszüntetési pereket kezdik szépen felszámolni és megszüntetni, mert nehogy már az adós alkupozíciót csikarhasson ki a pénzintézettel szemben.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

E salátatörvény egy igen alacsony színvonalú és önmagának is ellentmondó jogszabály, ami megint olyan káoszt fog okozni a bíróságokon, aminek minden negatív kihatása megint az adósokon fog csattanni – ismerve a bírák többségének gondolkodását, TISZTELET a kevés kivételnek!) – Dr. Csikász Levente.FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM