KIK NYERÉSZKEDNEK A “DEVIZAHITELESEKEN” ? DR. RÓNA PÉTER – DR. LÉHMANN GYÖRGY

KIK NYERÉSZKEDNEK A "DEVIZAHITELESEKEN" ? DR. RÓNA PÉTER - DR. LÉHMANN GYÖRGY.

KIK NYERÉSZKEDNEK A "DEVIZAHITELESEKEN" ? DR. RÓNA PÉTER – DR. LÉHMANN GYÖRGY

 

Dr  Róna Péter Professzor úr az alábbi levelet küldte részemre. (FIGYELEM! HANGANYAG AZ OLDALON!)

Ő, aki egy alkalommal – Kaposváron – közölte, hogy Oxfordi egyetemi beosztása folytán csupán „tanár” titulus jár részére. Ellenben most is, és korábban is szerettem volna elmondani a Professzor úrnak azt, hogy a Professzori megszólítást nem csupán a beosztás határozza meg. Így például Benedek Istvánnak akkor is kijárt a „Professzor” megszólítás, ha ennek megfelelő végzettsége soha nem volt. 

loading...

Dr. Róna Péter professzor úr nyilatkozataival sok tekintetben nem értek egyet – ő pedig természetesen velem nem ért egyet – de azt soha nem vitathatom, hogy hazáját szerető olyan képességekkel, tudással rendelkező tisztességes magyar ember, akiből sajnos manapság nagyon kevesen vannak hazánkban. 


From: Péter Róna [mailto:p………….@gmail.com] 
Sent: Wednesday, November 19, 2014 5:31 PM
To: Dr. Lehmann György; R…………….. M……..
Subject: ForintosításFelhívom figyelmüket a mai Népszabadságban megjelent írásomra a deviza alapú hitelek forintosításáról. Amióta a cikket leadtam, az MNB elismerte, hogy várható nyeresége meghaladja a 100 milliárd forintot. Én nagyon óvatosan számoltam, nehogy abba kössenek bele, amikor az összeget 70 milliárdra taksáltam. 
Nézetem szerint itt már nem a bankokat kell bántani. Számomra hihetetlen, hogy egy ország közintézménye (mert az MNB az) a társadalom kárára nyerészkedik.
Tisztelettel,
Róna Péter

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ENNYI LESZ A TÖRLESZTŐJE! - KÖTELEZŐ MEGNÉZNI!
ENNYI LESZ A TÖRLESZTŐJE! – KÖTELEZŐ MEGNÉZNI!

ENNYI LESZ A TÖRLESZTŐJE! - KÖTELEZŐ MEGNÉZNI! KÍVÁLÓ ÉS PÁRTSEMLEGES ÖSSZEFOGLALÓ AZ ATV-TŐL. [cn-social-icon] EBBŐL KIDERÜLT, HOGY A KORMÁNY A Z...

KIK NYERÉSZKEDNEK A „DEVIZAHITELESEK” KÁRÁN?
KIK NYERÉSZKEDNEK A „DEVIZAHITELESEK” KÁRÁN?

Kik nyerészkednek a „devizahiteleseken”? A vita erről folyik, de a lényegi kérdésről szó sem esik. A politikusok közül egy sem,...

Close