KÓSA TÖRÖLTE AZ ÁTVERT RABLÓHITELESEKET

KÓSA TÖRÖLTE AZ ÁTVERT RABLÓHITELESEKET.

KÓSA TÖRÖLTE AZ ÁTVERT RABLÓHITELESEKET

 

Kósa kitörölte az elégedetlen devizahiteleseket

Számonkérték a facebookozók a forintosításról szóló ígéreteket. A hozzászólások köddé váltak Kósa Lajos oldalán.

A Fidesz ügyvezető alelnöke Facebook-oldalán sült libacombokat mutogat, de csak azok a hozzászólások maradhattak a képek alatt, melyek jó étvágyat kívánnak a politikusnak. Az elégedetlen hozzászólók – többségük kulturáltan, trágárság nélkül – magyarázatot vártak arra, hogy miért hallgat Kósa a devizahitelek forintosításáról szóló fideszes ígéretekről – írja a Vagy.hu.

A portál lementette és közölte a kitörölt hozzászólásokat. A kommentelők azon háborodtak fel, hogy a Fidesz piaci árfolyamon és kötelező módon tervezi a devizahitelek forintosítását, noha erre három hete Kósa még azt mondta, hogy ez kacsa.

„Amikor minden devizahitel át lesz váltva forintra, rohamosan fog csökkenni a deviza árfolyama. (…) Megint kik lesznek megmentve? Aki tele van pénzzel és amúgy is tudja fizetni a hitelét” – véli az egyik hozzászóló. „Szépen elhúzzuk előttük a kolbászt és megeszik a piaci forintosítást?” – kérdezi egy másik.

Z. O. abban sem biztos, hogy a fényképeken liba van, szerinte az devizahiteles kacsa. M. Cs. szerint pedig rengeteget elvesz a kormány az emberektől, ha az átváltás 256,5 forinton lesz, miközben a végtörlesztésre 180 forintos árfolyamon volt lehetőség. „Erre kellett várni négy évet?” – kérdezte T. M., Cs. L. szerint pedig beláthatatlan következményei lesznek annak, ha ezt a döntést megszavazzák, amiért Kósa is felelősséget vállal, ha nem mond le a pártban vezető pozíciójáról.

Közben pedig a "deviza"-"hitelesek" kezdenek egységbe szerveződni. Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom vezetője közölte: Jogászok, szakértők és érdekvédők első közös utcai megmozdulása lesz 2014. november 20. napján SeVizahiteles témában. Részletek ide kattintva érhetőek el.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM