BEJELENTÉS – KÁSLER ÁRPÁD

BEJELENTÉS - KÁSLER ÁRPÁD.

BEJELENTÉS – KÁSLER ÁRPÁD

Cipruson, 2014 december első hetében megrendezésre kerül egy 5 napos nemzetközi konferencia a CHF és más deviza „alapú” hitelek által okozott nemzeti tragédiák felmérésére, a nemzetközi szintű összefogás megteremtésére, egy mindenki számára megnyugtató mielőbbi megoldás elérése érdekében.

Eddigi ismereteim szerint, 16 ország küld képviselőket, a rendezők meghívására. A rendezők, elmondásuk szerint, a meghívásokat két szempont alapján küldték ki, egyik fő szempont, hogy minden országból jelen legyen legalább egy hivatalos személy, aki törvényes felhatalmazása révén, mint illetékes hatóság nyilatkozzon az üggyel kapcsolatban. A másik szempont, hogy olyan személy vagy személyek legyenek meghíva, akik a legtöbbet, vagy leghatékonyabban cselekedtek, a legnagyobb eredményt érték el e téren.Mint korábban már ismertetve lett, Magyarországról Trócsányi László igazságügyi miniszter képviseli a hivatalos álláspontot, a másik választás személyemre esett, mely bár rendkívül megtisztelő, ugyanakkor komoly súllyal és felelősséggel jár. Mivel a konferencia hivatalos programjában más személy, vagy szervezet nevét Magyarországról nem láttam feltüntetve, úgy gondolom, hogy ebből a megtiszteltetésből juttatnom kell mindazoknak az embereknek és szervezeteknek, akik ők is, a maguk módján kiálltak a kifosztott emberekért és a törvényesség helyreállítása érdekében.

Békülő és összefogást elősegítő kezet nyújtok mindazoknak a személyeknek és szervezeteknek, akik elfogadják azt. Tegyük félre mindazt ami szétválaszt bennünket, részemről fátylat borítok minden eddigi vélt vagy valós sérelmemre, alaptalan vádaskodásra, hátbatámadásra, csakis kizárólag az ügy előremenetelét tartva szem előtt remélve, hogy egyre többen belátják azt, hogy helyes volt a politikai síkra terelni a megoldás kulcsát, mivel a politika hozta meg a legvégső döntést, mely romba dönti a magyar családokat.

Akik élni szeretnének az összefogás lehetőségével anélkül, hogy be kellene olvadniuk a mi politikai mozgalmunkba, mindenki megtarthatja saját arculatát, mindössze egy feltétele van az összefogásnak az, hogy ne ártó szándék, hanem a megoldás közös keresése vezéreljen mindenkit, megértve és elfogadva egymást, azok keressenek. Mindenki számára elérhető vagyok, tegyenek javaslatot, hogy mit üzennének a nemzetközi konferencia résztvevőinek. Nem akarom kisajátítani azt, ne csak a BAÉSZ és A Haza Nem Eladó Mozgalom legyen képviseltetve ott, elviszem mindenki üzenetét, „zászlaját”, alázattal és tisztelettel.Kásler Árpád

SUBJECT speakers SESSION
Introduction   Tues Session 1
Cyprus Prof Achilles Emilianides Tues Session 1
Cyprus Kostas Katsaros Tues Session 1
Cyprus Katherine Alexander Tues Session 1
UK Katherine Alexander Tues Session 1
Hungary Árpád Kásler Tues Session 2
Hungary László Trócsányi Tues Session 2
Bulgaria Dessislava Dimitrova Tues Session 2
Serbia Marko Vasić Tues Session 2
France Charles Constantin-Vallet Wed Session 1
Greece Kostas Katsaros Wed Session 1
Croatia Tomislav Prpic Wed Session 1
Croatia Nicole Kwiatkowski Wed Session 1
Romania Gheorghe Piperea Wed Session 2
Bosnia-Herzegovina Kemal Durakovic Wed Session 2
Bosnia-Herzegovina Faruk Cupina Wed Session 2
Bosnia-Herzegovina Anele Musa Wed Session 2
Bosnia-Herzegovina Vesna Pehar Wed Session 2
France Hélène Feron-Poloni Thurs Session 1
Ukraine Rostyslav Kravets Thurs Session 1
Montenegro Olga Nikčević Thurs Session 1
Montenegro Vladan Djuranovic Thurs Session 1
Spain Josep Mª Cos Quixal Thurs Session 2
Poland Dominik Wieczorek Thurs Session 2
Iceland Sigrún Davíðsdóttir Thurs Session 2
CHF loans in Europe all Friday Session
Various events   Saturday

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM