KÖRNYEZETSZENNYEZÉS? EZT NÉZZÉTEK MEG!

KÖRNYEZETSZENNYEZÉS? EZT NÉZZÉTEK MEG!

KÖRNYEZETSZENNYEZÉS? EZT NÉZZÉTEK MEG!


Hogy nem unja már ez a sok hirportál ezt a dízel hisztit, meg elektromos jövő, meg fight for clean air…

Istenem ezt a sok idiótát.

1. Kérdésem van!

Ha el van üszkösödve a lábad egészen a térdedig, akkor miért a kis lábújjadat akarod amputálni?

Itt van végre egy ember, aki a realitás talaján járva FELVILÁGOSÍT mindenkit.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A DÍZEL HISZTI

Hogy nem unja már ez a sok hirportál ezt a dízel hisztit, meg elektromos jövő, meg fight for clean air…Istenem ezt a sok idiótát.1. Kérdésem van!Ha el van üszkösödve a lábad egészen a térdedig, akkor miért a kis lábújjadat akarod amputálni?Itt van végre egy ember, aki a realitás talaján járva FELVILÁGOSÍT mindenkit.Iratkozzatok fel youtube csatornájára!

Közzétette: Smoke & Charm TDI Club – 2019. november 7., csütörtökloading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM