KÖLTSÉGMENTES DEVIZAHITELES PEREK-AZ MSZP FELÉBREDT.

KÖLTSÉGMENTES DEVIZAHITELES PEREK-AZ MSZP FELÉBREDT.

KÖLTSÉGMENTES DEVIZAHITELES PEREK-AZ MSZP FELÉBREDT.

[good_old_share]


Előszó-Györgyi Frey – Nincs alku! MSZP felébredt, ennyi év után?? Hallottam az ATV-n Dr.Szakács László kezdeményezését.Kicsit megkésett az MSZP! Korábban az ÖSSZES bank elvesztette az Állam elleni pert! Minden Bank szerződéses konstrukciójának a felülvizsgálatát kell követelnünk! PRECEDENS értékű perek kellenek. Nincs időnk egyenként perelni. Elég volt 6 évig!!

loading...

IGAZSÁGOT KÖVETELÜNK, MAGUNKÉRT, A CSALÁDUNKÉRT, A BETEGEKÉRT, AZ ÁLDOZATOKÉRT!

 

Az MSZP a devizahiteles perek költségmentességét javasolja.

Mesterházy Attila, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten elmondta, ismét benyújtja az Országgyűlésnek 2011-ben már beterjesztett javaslatukat a devizahiteles eljárások költségmentességére.Ha a kormánypártok és a Magyar Nemzeti Bank is azt tanácsolja a devizahiteleseknek, hogy forduljanak bírósághoz, akkor az állam adjon segítséget nekik – indokolt. Hozzátette: a sokszor éveken át tartó perek megterhelik ezeknek a családoknak a költségvetését.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Szakács László, az MSZP elnökhelyettese közölte, a költségmentesség a polgári perrendtartás szerint azt jelenti, hogy az illetéket, a szakértők költségeit és pervesztés esetén a költségeket a magyar állam állja.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-ZAVAR A BÍRÓSÁGOKON.
DEVIZAHITELEK-ZAVAR A BÍRÓSÁGOKON.

DEVIZAHITELEK-ZAVAR A BÍRÓSÁGOKON. [good_old_share] Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda- Igen vegyes a nap:   1. Miskolcon egy hírhedt törvényszéki tanácselnök...

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?
DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS? [good_old_share] „…Ezen a télen sem tudtam venni tüzelőt, kapucnis szabadidős ruhában alszom 3 takaró alatt, és azon...

Close