DEVIZAHITELEK-ZAVAR A BÍRÓSÁGOKON.

DEVIZAHITELEK-ZAVAR A BÍRÓSÁGOKON.

DEVIZAHITELEK-ZAVAR A BÍRÓSÁGOKON.

[good_old_share]


Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda- Igen vegyes a nap:

 

1. Miskolcon egy hírhedt törvényszéki tanácselnök kizársát kérem elfogultság miatt, mert egyszerűen soha nem hajlandó az EUB határozatokat alkalmazni. Erre a többi bíró megvédi, hogy ez nem ok a kizárásra. Közöttük van olyan bíró is, aki a hazai jogot sem alkalmazza.

loading...2. Tatabányai Törvényszéken egy fiatal bírónő kő keményen kötelezte az OTP jogi képviselőjét, hogy mondja meg, ki tud a perben tényállításokat tenni, ha az ügyvéd nem. Kis pénzbírság belebegtetett.

3. Valami Szecskó nevű ember, aki elvben másodfokú bíró, úgy utasít el fellebbezést, hogy képtelen azt megindokolni, így nem is indokol. Az indok: csak.

4. A Fővárosi Törvényszéken egy bíró a tárgyalás 80. percében elveszítette a türelmét és megkérdezte a banki képviselőt, hogy csak testben van itt a tárgyaláson, vagy lélekben is.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

5. A Fővárosi Ítélőtáblaként a Győri Ítélőtábla bírái járnak el bizonyos ügyekben.

6. Amikor a Budapest Környéki Törvényszéken egy bíró kötelezi nemleges bizonyításra a fogyasztót, nincsen kedvem nevetni. A bíró ellenben rendre összenevet a banki ügyvéddel. Egy tanú sem tudott beszámolni tájékoztatásról, de a bíró a fogyasztót kötelezi arra, bizonyítsa be, a “semmi” nem volt elegendő, mert ha nem bizonyítja, akkor az bizony elegendő lesz.

loading...

Ha valaki azt gondolja, nincsen okom hányni, az téved…Dr. Marczingós László Ügyvédi Iroda.

NCK: segítünk azoknak a bíróknak, akik nem tudják, hogy valójában mi is történt devizahitelezés néven kis hazánkban:

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?
DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS?

DEVIZAHITEL-SZÁNDÉKOS KIFOSZTÁS, EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS? [good_old_share] „…Ezen a télen sem tudtam venni tüzelőt, kapucnis szabadidős ruhában alszom 3 takaró alatt, és azon...

HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?
HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST?

HOGY SIKERÜLT MEGÚSZNI BÍRÓ ICÁNAK A KILAKOLTATÁST? [good_old_share] Időt nyert Bíró Ica a végrehajtókkal szemben?   A "deviza"-hitelezésnek nevezett hatalmas...

Close