ÍGY SIKERÜLHET-VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉK TÖRLÉSE.

loading...

ÍGY SIKERÜLHET-VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉK TÖRLÉSE.

Email


Gulya Tibor – Hogy mindenki lássa, hogy a végrehajtási záradékok törlésének is meg van a lehetséges megoldása és érvényre is juttatható az adós joga.

 

Csatolok egy igen friss jogerős törvényszéki döntést, mely nem kímélte a hazug közjegyzőt, akinek kétszer is sikerült a végrehajtási záradék törlésére irányuló kérelmet elutasítani.Noha pontosan tudta az a …….. hogy kérelmünket jogszabályi hellyel megfelelően alátámasztva terjesztettük elő, mely meg teremtette a törlés minden feltételét.

Ennek a döntésnek a fényébe minden Pest Megyei ügyfelünket értesítjük, hogy az ítélet indoklási részében megfogalmazottakra figyelemmel, újabb akadály hárult el annak érdekében, hogy végre a várt eredmény, azaz a végrehajtási záradékok törlése megtörténjen.

Nem szaporítom a szót. – Gulya Tibor

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás