Klímavédelem – Tisztelet a fiataloknak!

Klímavédelem – Tisztelet a fiataloknak!

Klímavédelem – Tisztelet a fiataloknak!

Szégyen, hogy itt tartunk, ezernyi fiatal hangja, jajkiáltása hangzik, az utolsó nemzedéké, akik még tehetnének valamit!


Hazánkban a klíma és a környezet védelmében páratlan összefogással tüntetést szerveztek a fiatalok.

 

Szinte pillanatok alatt, a „semmiből” szerveződött egy ütős tömeg, amely hatékonyan és egységesen állt ki a klímavédelem mellett.

Jól érzékelhető, hogy ez az egységes tömeg komoly meglepetést okozott a politikának, amely eddig csak dumált a klíma és környezetvédelemről, de komoly eredményeket nem tud felmutatni.

Így hát a fiatalok megmozdulását a politika egyszerűen elhallgatja, vagy a politikusok igyekeznek annak jelentőségét kisebbíteni.

Egy olvasónk így vélekedik ezzel kapcsolatban:

A média nem közvetít. Miért is? Mert a cseppet sem érdekes reklámok a fontosak, a jelre röhögő közönség tébolya, a komikumnak hitt hü….gek.

Ezek tarják fenn a bámulatot. Hogy születnek-e gyermekek a jövőben, és lesz-e mivel etetni őket, legelnek-e tehenek, vagy éhalállal pusztulnak el, nem fontos!

Nem házak,!!!!!!! paloták épülnek a kivágott fák helyén, és többnek akar látszani a gazdag a méggazdagabbnál.

Műanyagok tömege a boltokban, onnan a szemétbe, folyókba, tengerbe, majd kihalásszuk a műanyagból szemétből táplálkozó halakat. Megesszük a permetezett gyümölcsöt, és rákosak leszünk, és lassan már nincs, aki gyógyítson, mert a tanult okos embereket nem tisztelik tisztességes fizetéssel.

Robotok kellenek, akik a parancsokat végrehajtják. Hatvan évesen elhunynak a férfiak a stresszes, megerőltető munkájuk miatt, vagy még előbb! Tétlenkedünk!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nem hallják a jajkiáltását a fiataloknak azok, akiknek szól a hangja a Kossuth-téren.

Szégyen, hogy itt tartunk, ezernyi fiatal hangja, jajkiáltása hangzik, az utolsó nemzedéké, akik még tehetnének valamit!

Tegyenek, mentsék a bolygónkat. Ők, ha a tenni tudók lapítanak a palotájukból lesve! Tisztelet a fiataloknak! M Antal.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM