Amiről a média hallgat! EZREK álltak ki Budapesten a klíma védelmében!

Amiről a média hallgat! EZREK álltak ki Budapesten a klíma védelmében!

Amiről a média hallgat! EZREK álltak ki Budapesten a klíma védelmében!

A fősodratú média hallgat, vagy ferdít! A több ezer főre duzzadt klímatüntetők tömege megérkezett a Kossuth térre. A videó után a cikk folytatódik!
EZREK álltak ki Budapesten a klíma védelmében! Fantasztikus volt látni, ahogyan a tömeg elindult a Lánchídon át a Kossuth térre!

Csatlakozva a III. Globális Klímasztrájkhoz, a Fridays For Future Magyarország fiatalok tömegeit inspirálta ismét arra, hogy közös összefogással cselekvésre bírják a vállalatokat és döntéshozókat a bolygónk megmentése érdekében!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Nem kérdés, egyre többen vagyunk, akik változást szeretnének, hogy egy zöld és békés jövő várjon ránk és gyermekeinkre.

Budapesten kívül több hazai város is csatlakozott a tüntetéshez, mindenhol azt kérve a döntéshozóktól: CSELEKEDJ! MOST! Fotó: Járdány Bence / Greenpeace

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM