KIZÁRT, HOGY CSALÁS TÖRTÉNT A DEVIZAHITELEKKEL!

KIZÁRT, HOGY CSALÁS TÖRTÉNT A DEVIZAHITELEKKEL!

KIZÁRT, HOGY CSALÁS TÖRTÉNT A DEVIZAHITELEKKEL!

[good_old_share]


loading...

Ti küldtétek – Valóban csak illúzió. A demokrácia illúziója. Hogy maradj a seggeden nyugton. Ez a rendszer nem rólad szól, a gazdagokról szól. Multikról, bankokról, kiváltságosokról.
 

Te egy senki vagy ebben a színdarabban, egy díszlet!

Én egy senki vagyok ebben a színdarabban, egy díszlet!

Mi senkik vagyunk ebben a színdarabban, díszlet!

Nevem Senki

Vajon a szellemi (értelmiségi) harcosok legyőzhetik (bármikor is) a hús-vér bűnözőket szavakkal, magyarázatokkal, érvelésekkel…….? Lehetséges lenne?

 

Szép szavakkal meg lehetett állítani bármikor is -a történelem során- bármelyik nép kifosztását, bármelyik nép elleni jogtalanságot vagy magát a népírást? Volt rá példa?

loading...

Úgy látom, hogy a magyar (értelmiségi) élen járó SZELLEMI harcosok szerint békés, előre bejelentett tömegdemonstrációkkal, petíciók beadásával vagy négy évenkénti választással ezt lehetségesnek tartanák. Személy szerint hazugságnak és félrevezetésnek tartom.

Évekig én is elhittem, hogy Magyarországon ez is lehetséges, hiszen annyi lehetetlennek tűnő dolog történt az elmúlt években: Devizahitel csalás ott, ahol PSZÁF van, ahol felelős kormányok követik egymást, ahol független a jogszolgáltatás, ahol demokrácia van, ahol jogbiztonság van, ahol törvény előtti egyenlőség van, ahol ultra szuper új alaptörvény van; itt ahol a korrupciónak nyoma sincs se a gazdaságban, se a politikában, se a jogszolgáltatásban….

Egy ilyen "tökéletesen" megalkotott rendszerbe hogyan tudott "becsúszni" a devizahitel csalás?

 

A PSZÁF pár éve csak annyit mondott:"Kizárt, hogy csalás történjen, egy ilyen szigorúan és törvényesen felügyelt rendszerben….. mert olyan szigorú ellenőrzés van….. KIZÁRT!"
Vagy nem volt ilyen rendszer, vagy összeomlott. Persze, hogy nem lehetetlen ott a kizárt, ahol nincsenek felelős kormányok, ahol nincs független jogszolgáltatás, ahol nincs se közvetlen se képviseleti valós demokrácia, ahol nincs törvény előtti egyenlőség, ahol nincs a népet megvédő alkotmány a vezető hatalom túlkapásai ellen…… ott ez szinte természetes vagy természetes következmény.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Van devizahiteles csalás nagyban, köztudottan, büntetlenül. Hogyan lehetséges az, hogy elkövetői a mai napig szabadlábon magyarázkodnak, ha egyáltalán magyarázkodnak?

Ahol petíciók beadása, bejelentett tömegdemonstrációk és 4 évenkénti választás a számonkérés eszköze, ott komolyan veszik egyáltalán már a magyarázkodást is?

A kérdés ismét: Vajon a szellemi (értelmiségi) harcosok legyőzhetik (bármikor is) a hús-vér bűnözőket szavakkal, magyarázatokkal, érvelésekkel, facebookos megosztásokkal, lájkokkal……. gyűlésekkel, bejelentett és békés utcai megmozdulásokkal, szónoklatokkal…..petíciókkal?

loading…


Ideje lenne észrevenni, hogy világháború van! -ahol a szavak és petíciók annyit érnek, mint halottnak a csók.

MI VAN AKKOR, HA ÉPPEN A FENNÁLLÓ JOGREND TÖRVÉNYES TÖRVÉNYTELENSÉGEI ÉS HIVATALAIK MAGUK A KIZÁRÓ OKOK AZ IGAZSÁGOS ÉS EMBERSÉGES ÉLETHEZ?

 

Mit jelent ez? Olyan szabályokat állítottak, melyeket törvényesen nem lehet megváltoztatni. – Katona Erika.

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-VÉGRE MEGINDULT A NYOMOZÁS!
DEVIZAHITELEK-VÉGRE MEGINDULT A NYOMOZÁS!

DEVIZAHITELEK-VÉGRE MEGINDULT A NYOMOZÁS! [good_old_share] Na, ezt oszd meg!   - Magának kellemetlenség, nekem munka. Nem kell elsietni - mondta...

A SOHA MEG NEM KAPOTT DEVIZAKÖLCSÖN, AVAGY A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VISSZAVONÁSA.
A SOHA MEG NEM KAPOTT DEVIZAKÖLCSÖN, AVAGY A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VISSZAVONÁSA.

A SOHA MEG NEM KAPOTT DEVIZAKÖLCSÖN, AVAGY A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VISSZAVONÁSA. [good_old_share] „A bankok a kifosztásunk érdekében jogászkodnak. Hát akkor jogászkodjunk...

Close