DEVIZAHITELEK-VÉGRE MEGINDULT A NYOMOZÁS!

DEVIZAHITELEK-VÉGRE MEGINDULT A NYOMOZÁS!

DEVIZAHITELEK-VÉGRE MEGINDULT A NYOMOZÁS!

[good_old_share]


Na, ezt oszd meg!

 

– Magának kellemetlenség, nekem munka. Nem kell elsietni – mondta a telefonba a főtörzsöm szerdán, amikor tanu-meghallgatás időpontjának egyeztetése miatt felhívott.

loading...

Másnap:
……

– Na, akkor hazamegyek és összeszedem az összes banki iratot, mert nekem is volt, anyámnak is van. – zárta le a beszélgetést csütörtökön.

 

A számítások mellé nem csak a banknak írom meg a felszólítást a hibás teljesítésének jogszabálykövető kijavítására, hanem egyúttal megy a büntető feljelentés is az illetékes Főügyészségnek címezve.

Jelen esetet a Szombathelyi ügyészség vizsgálja, így jutottak el hozzám és az érdi nyomozókkal együttműködve került sor a meghallgatásomra. Előtte már ügyfelet is meghallgatta.

Bizonyára most már a bank következik, azok felelős vezetői. Cáfoljanak meg, bizonyítsák be, hogy nem szegték meg a Számviteli törvényt a devizás kölcsönök elszámolásában.

Remélem minden megírt büntetőfeljelentés eljutott a címzetthez, hogy együtt gombolyíthassuk fel az összegubancolt szálakat. – Járvás Éva.

NCK.: Több tényezőre is szeretnénk felhívni az olvasók figyelmét. Az első, és talán a legfontosabb, hogy Járvás Éva rendületlenül dolgozik, és tárja fel a banki visszaéléseket. De nem csak feltárja, hanem tesz is érte, hogy az illetékesek látókörébe kerüljön a csalás ténye-ha, már azok képtelenek (vagy nem akarják) maguktól ezeket észrevenni. Ebben az esetben pedig alapesetben is bűnrészesek!

loading...

A második pedig az, hogy most sem azok az illetékes jogalkotó politikusok, (egyik parlamenti párt részéről sem) vagy a pénzügyi felügyeletet ellátó szervek intézkednek, akiknek ez alapvető kötelességük lenne, pedig ezek az esetek hozzájuk is eljutottak. Csak az ’emútnyócévben’ kussoltak, és lapítottak, mint sz…a fűben. Ja és közben veszettül mentették a bankokat!
Végezetül egy szolgálati közlemény a Jobbikosoknak.

 

Nagyon kérünk titeket, hogy ne bombázzatok minket a „miért nem támogatjátok a Jobbikot” típusú levelekkel! Az, hogy a fidesz-kdnp-t, az mszp-t, a dk-t, az lmp-t (az össze többi parlamenti pártot) nem támogatjuk, már szerencsére mindenkinek érthető. (mert lapítanak, mint sz..a fűben, és/ vagy hazudoznak és mentik a bankokat)

Akkor egyértelműen és világosan elmondjuk, hogy (esetleg) mikor tudjuk támogatni a jobbikot:

Ha a jobbik országos elnöksége (és nem egy képviselője) MTI sajtóközleményben kijelenti, hogy a bankok 734 milliárd forintot loptak el a "deviza"-károsult családoktól szervezetten, folytatólagosan. Ezzel az összeggel a családok mellett értelemszerűen a nemzetgazdaságot is megkárosították. Ez a magatartásuk halmazati bűncselekmény és nem „tisztességtelenség”!!! ( a 734 milliárd az MNB által bizonyítva), valamit a tények jogerős bírósági döntésekkel szintén bizonyítva! Az adósok pedig az elszámoló levelekben találhatták a tőlük korábban ellopott összegeket „tisztességtelenül felszámolt összegek” megnevezéssel.

loading…


Ezzel párhuzamosan az ügy kapcsán a jobbik megindítja az ügyészségi eljárást, valamint minden lehetséges eszközzel, és az országos szervezetei bevonásával hatalmas tüntetést szervez a kilakoltatások azonnali leállításáért, és ezzel egy időben benyújtja a törvénymódosítást is a parlamentben. Természetesen ezt mind dokumentáltan, videóra rögzítve!

Az után beszélhetünk! Addig viszont nincs miről! Bízunk benne, hogy egyértelműen és érthetően fogalmaztunk!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A SOHA MEG NEM KAPOTT DEVIZAKÖLCSÖN, AVAGY A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VISSZAVONÁSA.
A SOHA MEG NEM KAPOTT DEVIZAKÖLCSÖN, AVAGY A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VISSZAVONÁSA.

A SOHA MEG NEM KAPOTT DEVIZAKÖLCSÖN, AVAGY A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS VISSZAVONÁSA. [good_old_share] „A bankok a kifosztásunk érdekében jogászkodnak. Hát akkor jogászkodjunk...

A TÖRVÉNYEKET NEM TARTOTTÁK BE SEM A BANKOK, SEM A BÍRÓSÁGOK.
A TÖRVÉNYEKET NEM TARTOTTÁK BE SEM A BANKOK, SEM A BÍRÓSÁGOK.

A TÖRVÉNYEKET NEM TARTOTTÁK BE SEM A BANKOK, SEM A BÍRÓSÁGOK. [good_old_share] Ismét egy fontos hanganyag a "deviza"-hitelekkel kapcsolatban, melyet...

Close