KILAKOLTATÁSOKAT ÁLLÍTUNK MEG, DE KÖZBEN EGY ORSZÁGOT VESZÍTÜNK!

KILAKOLTATÁSOKAT ÁLLÍTUNK MEG, DE KÖZBEN EGY ORSZÁGOT VESZÍTÜNK!

KILAKOLTATÁSOKAT ÁLLÍTUNK MEG, DE KÖZBEN EGY ORSZÁGOT VESZÍTÜNK!

[good_old_share]


Gál Szilvia Krisztina, a Koppány csoport tagja – MÉG EGYSZER UTOLJÁRA.Igen sokan szimpatizálnak velünk, Koppányosokkal. Folyton csak azt hallani mennyire tiszteltek bennünket. Ha ez igaz, akkor miért veszünk csak 70 fővel részt a következő csapatépítésünkön?

AKARTOK TI EGYÁLTALÁN GYŐZNI?  

Nem úgy látom. Csak a szátok nagy, bár okosan mindent nagyon jól láttok. Mit gondoltok 50 – 100 fővel háborút nyerhetünk? Csatákat biztos és szerintem ebben a bizonytalan világban már ez is elégséges, hogy egymást megvédjük. Nekem bőven elég, hiszen a túlélés a célom. Azoké, akik mernek lépni sorsuk ellen. S bár kilakoltatásokat állítunk meg, egy országot veszítünk. Ennek egyenes következménye, hogy emberek halnak, hullnak ki mellettünk.

PAP SZIGET.

Tanulni fogunk. Nem csak gyakorlatozni hogyan léphetünk fel agresszió nélkül a hatalom ellen, aki majd kinyalja a végreható seggét, hogy imponáljon.

GYŰLÖLÖM, AMIKOR AZT SKANDÁLJÁK A MAGYAR RENDŐR VELÜNK VAN!

 

A lóf…t van velünk. Az ellenségeink szigorú parancsait teljesítik. A Papszigeten megtanulunk ellenük fellépni, ha az emberek nem hajlandóak ki egyenesíteniük a kaszájukat.
MI KOPPÁNYOSOK VAGYUNK AZ ORSZÁG LELKIISMERETE!

Van e még az országban olyan csoport, aki más ismeretlen emberek védelmében farkas szemet néznek a rendőrséggel?

NINCS.

Nincs, és hiába sunnyogsz, a vég utolér, amennyiben nem veszed komolyan az életed. Amikor csak mástól várod a segítséget, de gyarló életedért te magad képtelen vagy tenni.

NÉZD MEG A KOPPÁNYOSOKAT!

Mind egytől egyig szív embereket, hogy sunnyogásod ellenére kockáztatják érted a szabadságukat, amikor felvonulnak az egész országból védeni téged!

NEM EZ AZ IGAZI HAZASZERETET?

Le kellene térdelned előttük és szétcsókolni a kezüket, háládat kifejezve. Te pedig könnyű vállról veszed áldozatukat ahelyett, hogy beállnál a sorba. Ráadásul sza..sz testvérem a saját biztonságodra. És ez még hagyján. De sza..z a családodéra is. Ellenben régen sok ezren kongatnánk a haragot.

DE A HARANG TUDD, HOGY ÉRTED SZÓL.

Végre merj ember lenni. Merj végre ember lenni és, ha kell meghalni a családodért. Nem csak más halljon meg érted, értetek!

70 Koppányos fogja a Papszigeten megölelni egymást. Gyere el a családodért, ha fontos.

EGYET ÍGÉRHETEK.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Illetve kettőt. Ha eljössz, megmenekülhetsz. Ha távol maradsz menthetetlenül elveszel. És tudod, sírni fogunk. Minden ember fontos nekünk. A Teremtő sem tud megmenteni, ha TE semmit nem teszel a szabadságodért.
KEZÜNKBEN A MEGOLDÁS.

ÉN ÉLNI AKAROK, ÉS NEM TÉGED VÉDENI AZ IDŐK VÉGEZETÉIG. – Gál Szilvia Krisztina, a Koppány csoport tagja.

 

Rövid NCK megjegyzés: Valaki erre ezt írta: "Nyugalom kellene! Kisebb hangerő! Az emberek élni akarnak, csendben és kiszámíthatóan!".

Szeretnénk jelezni, hogy a devizakárosultak valóban élni szeretnének csendben és kiszámíthatóan, de erre egyre kevesebb a lehetőségük! A Bankok fosztogatása állami segédlettel tovább folyik!

Tehát értelemszerű, hogy az állam segítségére a devizakárosultak hiába várnak. Az ellenzéki pártok "deviza"-károsultakért folytatott "erőfeszítései" pedig csak pótcselekvések, messze elmaradnak az ellenzék valódi lehetőségeitől! (nem véletlenül)

Ne legyünk már naivak! Ha az összefogásra képtelen károsultak még egymásra sem számíthatnak, akkor honnan is érkezne a segítség?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM