INDULNAK A FELJELENTÉSEK-TÖRVÉNYTELEN KILAKOLTATÁSOK.

INDULNAK A FELJELENTÉSEK-TÖRVÉNYTELEN KILAKOLTATÁSOK.

INDULNAK A FELJELENTÉSEK-TÖRVÉNYTELEN KILAKOLTATÁSOK.

[good_old_share]


Az már a romlott, embertelen, aljas és korrupt rendszer végét jelzi, amikor a törvénytelenséget rendőri segítséggel követik el…Kilakoltatták, pedig a friss tulajdoni lap szerint Erzsi néni ma is holtig tartó haszonélvezeti joggal rendelkezik…A történet folytatódik. Bemutattuk, hogy még a kormány a bankok érdekeit védi, a Magyar károsultakkal szemben, addig a civilek, és többek között a Mi Hazánk Mozgalom tagjai a Magyar károsultakat próbálja védeni az ezer szállal összeforrt banki és hatalmi tébollyal szemben. (IDE KATTINTVA láthatod a videókat).

Toroczkai László – A 40 évet becsületesen ledolgozó Pribilinszki Sándorné Erzsikét törvénytelenül kilakoltatták.

 

18 millió forint devizahitelből 12 milliót a fiaival kifizettek, tehát 6 millióból lett 76 millió, amelyből az iratok szerint 15 millió végrehajtói rendbírság. A friss tulajdoni lap szerint Erzsi néni ma is holtig tartó haszonélvezeti joggal rendelkezik (az aktuális tulajdoni lapot hozzászólásban csatolom), a végrehajtásról szóló döntés nem volt jogerős.A Mi Hazánk Búvár Kund Akciócsoportjának két tagjára és rám több tucatnyi rendőrt hívtak, erőszakkal távolítottak el minket, sőt rendőrségi eljárás indul ellenem is, mert azt követeltem, hogy a rendőrség ne asszisztáljon egy törvénytelen kilakoltatáshoz.

Minket vegzáltak, mert a kilakoltatott asszony jogait védelmeztük a Mi Hazánk akciócsoportjával. A világ változik, de mi maradunk, akik voltunk.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Erzsi nénit estére egy szállodában helyeztük el, aki tud segíteni neki, kérem, írjon nekem privát üzenetet. Holnap mindenkit feljelentünk, aki részt vett ebben az erőszakos, törvénytelen eljárásban. A küzdelem folytatódik. Minden magyar felelős minden magyarért! Toroczkai László.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM